nyest.hu
Kövessen, kérem!
Legutolsó hozzászólások
A nyelvész majd megmondja
A legnépszerűbb anyagok
Írjon! Nekünk!
nyest.hu
nyest.hu
 
Továbbképzés leendő erkölcstantanároknak

Továbbképzéseket szervez a tárca az erkölcstant oktató pedagógusoknak – mondta Hoffmann Rózsa oktatási államtitkár Balatonkenesén, országjáró körútjának utolsó állomásán.

MTI | 2013. március 4.
|  

Az államtitkár sajtótájékoztatón az MTI kérdésére válaszolva azt mondta, az alapvető erkölcsi normák közvetítéséhez nincs szükség külön képzésre, de ahhoz, hogy a pedagógusok módszertanilag felkészültebbek legyenek, és ismerjék a vonatkozó szakirodalmat, sok továbbképzést szerveznek. Hoffmann Rózsa arra is felhívta a figyelmet, hogy erkölcstant azoknak a pedagógusoknak kellene oktatniuk, akik ezt szívesen teszik.

Az államtitkár azt mondta, országjáró körútján megnyugvással tapasztalta, hogy ugyanúgy, mint Balatonkenesén, az iskolák állami kézbe vétele zökkenőmentes volt.

Tömör István (Fidesz-KDNP), Balatonkenese polgármestere, Hontai-Cziráki Marianna, a balatonalmádi tankerület igazgatója és Szabó Károlyné, a Pilinszky János Általános Iskola és Alapfokú Művészetoktatási Intézmény igazgatója az iskolában tartott sajtótájékoztatón megerősítette: az oktatási intézmények állami kézbe vétele nem okozott problémát a térségben.

Követem a cikkhozzászólásokat (RSS)
Hozzászóláshoz lépjen be vagy regisztráljon.
Még nincs hozzászólás, legyen Ön az első!
Információ
X