nyest.hu
Kövessen, kérem!
Legutolsó hozzászólások
A nyelvész majd megmondja
A legnépszerűbb anyagok
Írjon! Nekünk!
nyest.hu
nyest.hu
 
Balog Zoltán egyeztet a PSZ-szel

Az új, állami oktatásirányítás rendszerében is szükség van a szakszervezeti érdekegyeztetés fenntartására – közölte a Pedagógusok Szakszervezete (PSZ) hétfőn az MTI-vel, miután Balog Zoltán, az emberi erőforrások minisztere megbeszélést folytatott Galló Istvánnéval, a PSZ elnökével.

MTI | 2012. július 23.
|  

 A csaknem 50 perces tárgyalásról kiadott közlemény szerint egyetértés volt abban is, hogy a köznevelés zökkenőmentes, folyamatos működtetése, a megalapozott döntés-előkészítés mind a két fél érdeke, s ahhoz a szakszervezet a szakmai tapasztalataira épített érdekképviseleti tevékenységével minden döntéshozói szinten segítséget adhat.

A PSZ azt írta: az egyeztetésen a szakminiszter ígéretet tett arra, hogy elkészítteti az együttműködés új rendszerének felépítésére és működésére vonatkozó minisztériumi javaslatot.

A találkozó résztvevői szükségesnek tartják a további személyes találkozókat, és megegyeztek abban is, hogy az együttműködés kölcsönös szándékát megállapodásban rögzítik – zárul a szakszervezet közleménye.

Követem a cikkhozzászólásokat (RSS)
Hozzászóláshoz lépjen be vagy regisztráljon.
Még nincs hozzászólás, legyen Ön az első!
Információ
X