nyest.hu
Kövessen, kérem!
Legutolsó hozzászólások
A nyelvész majd megmondja
A legnépszerűbb anyagok
Írjon! Nekünk!
nyest.hu
nyest.hu
 
Macskáról írna? – Csak egy ezres!

„Macska” címmel pályázatot hirdet a Kortárs magyar irodalom elnevezésű Facebook-csoport. Verssel és prózával is lehet indulni. Határidő: 2015. szeptember 5.

nyest.hu | 2015. augusztus 7.
|  

Macska címmel vers- és prózaíró pályázatot hirdet a Kortárs magyar irodalom  elnevezésű Facebook-csoport. A műveknek 2015. szeptember 5. éjfélig kell beérkezniük e-mailen. A pályázat részleteiről az alábbiakban olvashatnak.


Pályázhatnak Magyarországon és határainkon túl élő magyar nyelven író amatőr írók – kortól és foglalkozástól függetlenül bárki – kizárólag saját maguk által írt, magyar nyelvű írásokkal.

A pályázat keretében a pályázók korlátlan számú művel pályázhatnak. A pályázati írásoknak a macskákról kell szólniuk. Egyik írás se haladhatja meg a 20 oldalas terjedelmet. Humoros írásoknak különösen örülnének.

A téma az ablakban hever
A téma az ablakban hever
(Forrás: Wikimedia Commons / Usien / GNU-FDL 1.2)

A pályázati anyagokat e-mailen várják 2015. szeptember 5. éjfélig. A pályázatok beérkezését a kiíró szervezet visszaigazolja. A nevezési díj írásonként 1000 forint.

A legjobb írásokat egy ingyenes, bárki által letölthető kiadványban fogják megjelentetni. A pályázaton az első helyezést elért írás írója a VPM, illetve a Kortárs Magyar Irodalom – Barátok Verslista által megjelentetett kiadványokat, verses CD-ket, versesköteteket, folyóiratokat, a Barátok Verslista tagjai által írt köteteket nyer 10000 Ft értékben. A második helyezett 7000, a harmadik helyezett 5000 Ft értékben kap irodalmi kiadványokat. Az eredményhirdetés (várhatóan) 2015. október 20-án lesz.

További információ

Baranyai Attilától e-mailen

A pályázat részletes kiírása megtalálható a Facebookon

Követem a cikkhozzászólásokat (RSS)
Hozzászóláshoz lépjen be vagy regisztráljon.
Még nincs hozzászólás, legyen Ön az első!
Információ
X