nyest.hu
Kövessen, kérem!
Legutolsó hozzászólások
A nyelvész majd megmondja
A legnépszerűbb anyagok
Írjon! Nekünk!
nyest.hu
nyest.hu
 
Véget ért a Nyelvparádé

Véget ért a 13. Nyelvparádé. Számos kiadó és nyelviskola mellett mi is ott voltunk, és személyesen is álltunk olvasóink rendelkezésére.

nyest.hu | 2012. szeptember 10.
|  

Véget ért a Millenárison rendezett 13. Nyelvparádé. Péntektől vasárnapig rengeteg nyelviskola, könyvkiadó nyelvtanulási lehetőségeivel ismerkedhettek meg a látogatok. Számos nyereményjáték, ajándékkönyv, próbanyelvvizsga, filmvetítés és egyéb program vártata a nyelvek és a nyelvtanulás iránt érdeklődőket.

Aki ellátogatott a rendezvényre, a nyesttel is találkozhatott élőben. Szerkesztőségünk egy-egy tagja várta az olvasók, az érdeklődők kérdéseit: a magyar nyelvvel, a nyelvekkel, nyelvészettel, ismeretterjesztéssel és portálunk működésével kapcsolatban.

Nyereményjátékunkon a Tipotex kiadó jóvoltából  ajándékkönyveket sorsoltunk ki. Szombaton Újfalusiné Kiss Margit és Szivák Bertalan Abram De Swaan A nyelvek társadalma című könyvével lett gazdagabb. Majorné Bíró Éva és Buzogány Jácint Sándor Klára Nyelvrokonság és hunhagyomány című könyvét nyerték meg. Palásti Zsuzsanna pedig Wilfried Stroh Meghalt a latin, éljen a latin! című könyvét vihette haza.

Szeptember 9-én, vasárnap Szigeti Gábor Sándor Klára Nyelvrokonság és hunhagyomány című könyvét, Poros Júlia és Molnár Ádám pedig Wilfried Stroh Meghalt a latin, éljen a latin! című könyvét nyerték meg. A nyereményekhez gratulálunk, és jó olvasását kívánunk.

Aki nem vette át az ajándékkönyvet, hétköznaponként személyesen megteheti szerkesztőségünkben.

Követem a cikkhozzászólásokat (RSS)
Hozzászóláshoz lépjen be vagy regisztráljon.
Még nincs hozzászólás, legyen Ön az első!
Információ
X