nyest.hu
Kövessen, kérem!
Legutolsó hozzászólások
A nyelvész majd megmondja
A legnépszerűbb anyagok
Írjon! Nekünk!
nyest.hu
nyest.hu
 
Kik vannak az oltások ellen?

Többen ellenzik az oltásokat, de nem mindenki ugyanazért – az okok igen különbözőek lehetnek. Lássuk, mikre szokás hivatkozni!

nyest.hu | 2014. július 3.
|  

A The Skeptics' Guide to the Universe (Szkeptikusok Világegyetem-útikönyve) című Facebook-oldal összegyűjtötte, mi mindenért ellenezhetik egyesek az oltásokat. Tévedés lenen azt hinni, hogy mindenki ugyanazért.

Kik vannak az oltások ellen?
Forrás: Facebook / The Skeptics' Guide to the Universe

Autizmus Bandi meg van róla győződve, hogy az oltások autizmust okoznak. Nincs annyi bírálat, amely meggyőzhetné, hogy az általa 1998-ban olvasott cikk téved. Dr. Wakefield számára egy mártír.

Mérges Matyi fél minden szótól, ami az oltás összetevői között fel van sorolva és nem tud kiejteni. Nem igazán ért a kémiához, de azt ő is tudja, hogy a formaldehidet balzsamozáshoz használják, és hogy a higany rossz.

Dilis Dini a többieknél is jobban kedveli az összeesküvés-elméleteket. Az oltások nem csupán azért vannak, hogy a gyógyszergyárak keressenek, hanem egyenesen az illuminátusok eszközei. Az oltásokat a gazdagok találták fel, hogy sterilizálják a szegényeket, és így csökkentsék jelentősen a Föld lakóinak számát.

Kacsa Kata viszont pontosan tudja, miért van szükség az oltásokra: a profit miatt. Mindenki benne van, a körzeti orvostól az Egészségügyi Világszervezetig. Az oltások sosem működtek, azok a szülők, akik beoltatják gyermekeiket, csak a gyógyszergyárak zsebét tömik.

Higiénia Hilda viszont hisz abban, hogy az oltások biztonságosak és hatásosak, csak éppen úgy gondolja, hogy semmi szükség rájuk. A betegségeket azonban a tiszta víz és szappan szorította vissza. A járványok megszűnésének semmi köze az oltásokhoz, csak éppen véletlenül akkor találták fel őket, amikor a kézmosás is elterjedt.

Természetes Terka biztos benne, hogy a modern orvostudomány megöl minket. Ha visszatérnénk a természetbe, örök életet élhetnénk. A természetes ellenálló-képesség az igazi, még akkor is, ha ma ezer kanyarós közül csak kettő hal bele a betegségbe. Csak meg ne tudja, hogy a modern orvostudomány kialakulása előtt a várható életkora 40 év volt...

Követem a cikkhozzászólásokat (RSS)
Hozzászóláshoz lépjen be vagy regisztráljon.
Még nincs hozzászólás, legyen Ön az első!
Információ
X