nyest.hu
Kövessen, kérem!
Legutolsó hozzászólások
A nyelvész majd megmondja
A legnépszerűbb anyagok
Írjon! Nekünk!
nyest.hu
nyest.hu
 
Újabb menőség a Prezitől
Készen állsz arra, hogy belevágj?

Új mentorprogramot indít a Prezi olyanok számára, akiknek nincs szakmai tapasztalatuk.

nyest.hu | 2014. szeptember 9.
|  

Amikor egy pályakezdő megpróbál elhelyezkedni, sokszor azzal kell szembesülnie, hogy hiába van „jó” diplomája, szinte egy álláspályázatra sem tud jelentkezni, mert nincs szakmai tapasztalata. A Prezi most azzal a céllal indította el Junior Mentoring Program elnevezésű akcióját, hogy az ilyen helyzetben levő fiatalok elhelyezkedését segítse.

Akik bekerülnek a programba, hat hónapon át a Prezi szoftverfejlesztői mellett dolgoznak majd mindennapi programozói feladatokon. A gyakornokok így a gyakorlatban tapasztalhatják meg, mit jelent egy ilyen programtervezői munka. A mentorokkal állandó kapcsolatban lesznek, bármikor föltehetik kérdéseiket, segítséget kérhetnek stb. Ezen kívül kivehetik a részüket a Prezinél zajló csapatmunkából.

Készen állsz arra, hogy belevágj?
Forrás: Wikimedia Commons

Mi kell a jelentkezéshez? – Diploma nem szükséges, de programozási ismeretek igen. Ezen kívül tisztában kell lenni az új trendekkel a technológia világában, nyitottnak, elkötelezettnek és tanulékonynak kell lenni. Mindezeken kívül folyékonyan kell tudni angolul – a munkahelyi nyelv ugyanis az angol lesz.

Bővebb információkat a Prezi oldalán lehet találni, ahol az online jelentkezést is meg lehet tenni.

Követem a cikkhozzászólásokat (RSS)
Hozzászóláshoz lépjen be vagy regisztráljon.
Még nincs hozzászólás, legyen Ön az első!
Információ
X