nyest.hu
Kövessen, kérem!

Nem lát minket a Facebookon?

Kenyérpirítón szeretné?

Legutolsó hozzászólások
A nyelvész majd megmondja
A legnépszerűbb anyagok
Írjon! Nekünk!
nyest.hu
nyest.hu
 
Kamasz műsorvezetők akcióban

Beatbox-bemutatóval, extrémsport-körképpel és exkluzív interjúval indul hétfőn a Zoom, a köztévé kamasz műsorvezetőinek új sorozata a Balatoni nyárban.

MTI | 2012. július 2.
|  

A P@dtársat keresünk! tehetségkutató verseny döntősei naponta jelentkeznek színes rovatukkal. A fiatalok nemcsak riporter-műsorvezetőként, hanem tartalmi szerkesztőként is közreműködnek. Segítőik, a közmédia Gyermek- és Ifjúsági Főszerkesztőségének munkatársai így biztosítják, hogy valóban a célzott korosztály érdeklődésének megfelelő témákat dolgozzon fel a Zoom, amelynek készítése egyszerre munka és szórakozás, illetve aktív televíziós gyakorlat is a kamasz műsorvezetőknek  közölte az MTVA pénteken.

A hétfői műsorban látható exkluzív interjút Lenzsér Olivér készítette Trinli Táje Dordzsével, a buddhista egyház 29 éves spirituális vezetőjével, aki nemrég Budapesten vett részt Európa legnagyobb világi meditációs központjának felavatásán. A további adásokban Demény „Fefe” Ferenc a lakásán keresi fel a beatbox (szájdob) egyik legismertebb hazai képviselőjét, Dj O'Nealt, és egy rögtönzött bemutatót is szervez a zenésznek a Nyugati téren. A kamasz műsorvezetők utánajártak annak is, hogy hol tudnak gyakorolni Budapesten az extrém sportok kedvelői. Az adásból kiderül, hogy biztonságos gyakorlóhelyek hiányában sokan maguk építenek pályákat a főváros peremvidékein.

A fiatalok színes etűdjeit a Balatoni nyár mellett rendszeresen bemutatja a P@dtársat keresünk! közösségi oldala, ahol az alkotók ötleteket is várnak a műsorhoz.

Követem a cikkhozzászólásokat (RSS)
Hozzászóláshoz lépjen be vagy regisztráljon.
Még nincs hozzászólás, legyen Ön az első!
Információ
X