nyest.hu
Kövessen, kérem!
Legutolsó hozzászólások
A nyelvész majd megmondja
A legnépszerűbb anyagok
Írjon! Nekünk!
nyest.hu
nyest.hu
 
A jó politikus mindenhez ért

Nem kizárt, hogy Václav Klaus cseh államfő csütörtökön a prágai közszolgálati televízió stúdiójában mond véleményt a labdarúgó Európa-bajnokság cseh-portugál mérkőzéséről.

MTI | 2012. június 19.
|  

Klaus hétfőn rendkívül élesen bírálta a szombati cseh-lengyel mérkőzés utáni televíziós stúdióbeszélgetést. Az elnöknek nem tetszett, hogy a szakértők mindent megvitattak, de arról, hogy a mérkőzés vége előtt röviddel Michal Kadlec a már üres cseh kapu torkából kifejelt egy lengyel lövést, teljesen megfeledkeztek.Ha ez a lövés bement volna, ma minden másképpen van. Ez egy olyan pillanat volt, amit lehetetlen figyelmen kívül hagyni. Nem értem, mitől szakértők a cseh televízió meghívottjai” – hangzott Klaus bírálata a közszolgálati cseh rádióban.


Jaromír Bosák, a stúdióbeszélgetés vezetője azonnal reagált, és meghívta Klaust, hogy a csütörtöki cseh-portugálról azon frissiben, a stúdióban mondjon véleményt.Nem lepett meg, hogy az elnök úr véleményt nyilvánított, hiszen sok mindenhez hozzászól. Örülök, hogy egy új szakértőt szereztünk a stúdióbeszélgetésekhez. Ha az elnök úr elfogadja meghívásunkat, nagyon szívesen látjuk” – nyilatkozta Bosák.

Elfogadja-e Klaus a meghívást, azt egyelőre nem tudni.Erről még nem tudok. A meghívás azonban biztos, hogy jól esik neki” – mondta Radim Ochvat elnöki szóvivő.

Követem a cikkhozzászólásokat (RSS)
Hozzászóláshoz lépjen be vagy regisztráljon.
1 doncsecz 2012. június 19. 21:12

Graham Chapman a Gyalog galoppban mondta: Egy királynak mindenhez érteni kell. De a mai vezetők nagy része ezt nem követi. Egyik szép példa mi vagyunk, ahol a politikusok önállóan nem tudnak egy nyomorult szakdolgozatot megírni.

Információ
X