nyest.hu
Kövessen, kérem!
Legutolsó hozzászólások
A nyelvész majd megmondja
A legnépszerűbb anyagok
Írjon! Nekünk!
nyest.hu
nyest.hu
 
Hurrá, Lengyelország,
hurrá, lengyelek!

Lengyel nyelvtanfolyamokat indít a Lengyel Intézet Budapesten.

nyest.hu | 2014. szeptember 8.
|  

A budapesti Lengyel Intézet kétszer egy évben – októberben és februárban – különböző szintű nyelvtanfolyamokat indít. Az órákra kétszer egy héten kerül sor: hétfőn és szerdán, illetve kedden és csütörtökön. A kurzusokat lengyelre mint idegen nyelvre specializálódott, tapasztalt nyelvi lektorok tartják.

Az órák időpontjai
Az órák időpontjai

Minden kurzus ideje egy szemeszter (hatvan tanóra). A tanfolyamhoz szükséges (Hurra!!! Po polsku – Hurrá!!! Lengyelül) tankönyv a helyszínen, a Lengyel Intézetben kapható. A tanfolyam ára tartalmazza a szemeszter végén esedékes záróteszt, illetve a kurzus elvégzéséről szóló bizonyítvány költségeit, nem tartalmazza azonban a tankönyvek árát, ezeket a beiratkozóknak külön kell megvásárolni.

A Lengyel Intézet és a Lengyel Idegenforgalmi Szervezet közösen mutatkozik be szeptember 12-14. között a Nyelvparádén, mely idén immár 15. alkalommal kerül megrendezésre, ismét a Millenárison. A helyszínen tapasztalt nyelvtanárokkal történő konzultációs lehetőséggel, játékokkal, bemutatóórákkal és számtalan érdekes programmal várnak mindenkit.

A Lengyel Intézet honlapja

A Nyelvparádé honlapja

Követem a cikkhozzászólásokat (RSS)
Hozzászóláshoz lépjen be vagy regisztráljon.
Még nincs hozzászólás, legyen Ön az első!
Információ
X