nyest.hu
Kövessen, kérem!
Legutolsó hozzászólások
A nyelvész majd megmondja
A legnépszerűbb anyagok
Írjon! Nekünk!
nyest.hu
nyest.hu
 
Elindult a TudásFeltöltés 2.0 vetélkedő
„Fókuszálj a tudományra!”

November elejétől ismét lehet jelentkezni a TudásFeltöltés programra. A középiskolások számára meghirdetett vetélkedőhöz csupán a tudománnyal kapcsolatos jó vizuális ötletre, három lelkes és kreatív diákra, valamint egy mobiltelefonra, tabletre vagy kézikamerára van szükség.

nyest.hu | 2013. november 12.
|  

A Magyar Tehetségsegítő Szervezetek Szövetsége, az OTP Fáy András Alapítvány és a Tudástársadalom Alapítvány együttműködésében meghirdetett program középpontjában a tudomány mozgóképes megjelenítése áll. Ahogyan az elmúlt két, igen sikeres kiírásban történt, a diákok most is rövid, legfeljebb 5 perces videókkal pályázhatnak, melyek valamilyen tudományos jelenséget, törvényszerűséget mutatnak be. A kisfilmek rögzítéséhez kézikamera, tablet vagy akár mobiltelefon is használható.

Az elkészült műveket a www.tudasfeltoltes.hu honlapra lehet feltölteni 2014. január 31. éjfélig. Kedvenc videónkra ugyanezen az oldalon szavazhatunk. A 10 legnépszerűbb kisfilm mellett 3 csapat a szakmai zsűri véleménye alapján szintén a döntőbe kerül. A döntősök tudományvizualizációs és kommunikációs tréningen vesznek majd részt, ami segíti őket a márciusi döntőben megszerezni az értékes nyereményeket.

További részletek a verseny hivatalos honlapján, a legfrissebb hírek pedig a verseny Facebook-oldalán olvashatók. Egyéb információ e-mailben kérhető.

Követem a cikkhozzászólásokat (RSS)
Hozzászóláshoz lépjen be vagy regisztráljon.
Még nincs hozzászólás, legyen Ön az első!
Információ
X