nyest.hu
Kövessen, kérem!
Legutolsó hozzászólások
A nyelvész majd megmondja
A legnépszerűbb anyagok
Írjon! Nekünk!
nyest.hu
nyest.hu
 
Magyar a legjobb nyelvi utaztató iroda?

Először jelöltek magyar céget a nyelviskolák és nyelvi utaztató irodák nemzetközi díjára – a Language Travel Magazine által hat éve alapított Star Awards-díjra.

MTI | 2011. augusztus 30.
|  

A budapesti székhelyű International Language Travel (ILT) nyelvi utaztató kft. a legjobb öt közé került a nemzetközi nyelvoktatási havilap díjának fiatal ügynökségek kategóriájában – nyilatkozta Szilágyi Enikő, az ILT ügyvezetője hétfőn az MTI-nek. Az ILT és egy-egy amerikai, angol, chilei és dél-koreai cég 110 ország új utaztatói közül került a díjra jelöltek listájára.

Szeptember 3-án, szombaton, Londonban, a díjátadó gálaesten derül ki, hogy az öt cég közül melyik nyeri el a kategória első helyezését. A Language Travel Magazine Star Awards-díját minden évben 24 kategóriában kaphatják meg nyelviskolák és nyelvi utazási irodák. A fiatal, három éven belül alapított ügynökségek kategóriáján kívül a többi kategória mind-mind földrajzi térségekre vonatkozik. Például díjjal jutalmazzák a legjobb latin-amerikai vagy nyugat-európai nyelviskolát és nyelvi utazási céget.

Követem a cikkhozzászólásokat (RSS)
Hozzászóláshoz lépjen be vagy regisztráljon.
Még nincs hozzászólás, legyen Ön az első!
Információ
X