nyest.hu
Kövessen, kérem!
Legutolsó hozzászólások
A nyelvész majd megmondja
A legnépszerűbb anyagok
Írjon! Nekünk!
nyest.hu
nyest.hu
 
Családi délelőtt a CENTRÁL KÁVÉHÁZBAN
A másik Télapó

2014. december 7-én 11 órától a budapesti Centrál Kávéházban Mikulás-ünnepséget tartanak Lázár Ervin-mesékkel, diafilmvetítéssel és krampuszokkal.

nyest.hu | 2014. december 5.
|  

Minden hónap első vasárnapján délelőttönként a gyerekeké a budapesti Centrál Kávéház. Közös meseolvasással, diavetítéssel, valamint a matinéhoz illő interaktív foglalkozással (minikoncerttel, játszóházzal vagy kézműveskedéssel) várják a családokat – az Év Gyerekkönyvkiadójával, a Kolibri Kiadóval és az idén 60. születésnapját ünneplő Diafilmgyártó Kft.-vel együttműködve. December 7-én maga a Mikulás érkezik a gyerekekhez a Centrál Kávéházba, hogy klasszikus téli diafilmmeséket olvasson.

A diafilmmesék után Lázár Ervin meséiből válogatnak, sőt egy igazi krampuszfigurát, Torzonborzot, a rablót is megidézik Nádori Lídia műfordítóval és Balázs Eszter Annával, a Kolibri Kiadó főszerkesztőjével. A Helikon Kiadó és a Kolibri Kiadó klasszikus gyerekkönyvei, valamint a diafilmek ezen a napon kedvezménnyel vásárolhatók meg a helyszínen. A programon való részvétel ingyenes. A program 4 éves kortól ajánlott.

A másik Télapó
Forrás: nyest.hu

A nagy múltú Centrál Kávéház történelmi falai közé idén ősszel visszaköltözött az irodalom és a művészet: a modern műfajok és stílusok októbertől összekapcsolódnak a hagyományos értékekkel. A kulturális megújulás részeként a Centrál nagyon fontosnak tartja, hogy a szülők és a legkisebbek is színvonalas kulturális programok részesei lehessenek.

Időpont: 2014. december 7., vasárnap, 11 óra

Helyszín: Centrál Kávéház (1053 Budapest, Károlyi Mihály u. 9.)

Bővebb információ az esemény a Facebook-oldalán, illetve a kávéház Facebook-lapján található. Az eseményre e-mailben lehet regisztrálni.

Követem a cikkhozzászólásokat (RSS)
Hozzászóláshoz lépjen be vagy regisztráljon.
Még nincs hozzászólás, legyen Ön az első!
Információ
X