nyest.hu
Kövessen, kérem!
Legutolsó hozzászólások
A nyelvész majd megmondja
A legnépszerűbb anyagok
Írjon! Nekünk!
nyest.hu
nyest.hu
 
Akinek mindegyik csaj megvolt
Tengeriöröm vagy tengernyi öröm?

Mintegy száz tengerimalac néz anyai örömök elébe – azért nem mindenki boldog, a helyére tett apa sem.

Fejes László | 2014. június 18.
|  

A Hatton Country World célja valószínűleg az, hogy a családokat a közeli bevásárlóközpontba csábítsa. A látványfarmon a gyerekek különböző állatokat simogathatnak, többek között tengerimalacokat is. A farmon 300 tengerimalac él, érthető tehát, hogy a az ott dolgozók nem fogadták kitörő örömmel a hírt, miszerint közülük száz vemhes. Mivel egy tengerimalac általában négy kölyköt ellik, az állomány száma néhány nap alatt megduplázódhat.

A tengerimalac igen szapora állat, éppen ezért a dolgozók minden óvintézkedést megtesznek azért, hogy kordában tartsák a szaporulatot. Ennek a legegyszerűbb eszköze, hogy a nőstényeket és a hímeket külön tartják. Most ebbe csúszott egy kis hiba: az egyik hím átkerült a nőstények közé. Minden bizonnyal simogatás után az egyik gyerek rossz helyre tette vissza, így néhány hetet tölthetett hölgytársaságban. Ezalatt mindegyik nősténnyel közelebbi ismeretséget is kötött – hímtársai közé kissé karcsúbban került vissza.

Szaporulat
Szaporulat
(Forrás: Wikimedia Commos / J-Luc / GNU-FDL 1.2)

A neves tengerimalac tényleg neves lett, ugyanis az eset után a Randy nevet kapta. Ez minden bizonnyal elégedettséggel tölti el nemzeti önérzettől duzzadó honfitársainkat, akik máris költik a legendát: a látványfarmon minden bizonnyal dolgozott egy magyar is, aki a sok sikeres randinak köszönhetően adta a nevet.

Követem a cikkhozzászólásokat (RSS)
Hozzászóláshoz lépjen be vagy regisztráljon.
Még nincs hozzászólás, legyen Ön az első!
Információ
X