nyest.hu
Kövessen, kérem!
Legutolsó hozzászólások
A nyelvész majd megmondja
A legnépszerűbb anyagok
Írjon! Nekünk!
nyest.hu
nyest.hu
 
A szex állati dolog

A szex mindenkit érdekel. Önt legalábbis biztosan. Különben nem olvasná el ezt a cikket.

nyest.hu | 2012. december 31.
|  

Az emberi szexualitást gyakran hasonlítjuk az állatihoz. Amikor elkap minket a szenvedély, kihozza belőlünk az állatot. Azok a fiatalok a parkban fülig szerelmesek, búgnak, mint a galambok, nyilvánvaló, hogy egész éjjel megállás nélkül kefélni fognak, mint a nyulak. Tudjuk, ki a falu bikája – állítólag valóságos csődör az ágyban. A szexben még disznólkodni sem szamárság. Óhatatlanul felmerül a kérdés: de milyen is valójában az állati szex?

Erre a kérdésre kísérel meg választ adni a Wild Sex (Vad szex / Vadszex) című sorozat, melyben kiderül, hogy a szexuális étvágy időnként szó szerint értendő, akárcsak az, hogy valaki a randin szorult helyzetbe kerül. Természetesen arra is választ kapunk, hogy mennyire számít a külső – és persze a méret. Az a mondás, mely szerint a tánc egy vízszintes irányú vágy függőleges irányú kifejezése, az állatvilágban sem feltétlenül alaptalan – legfeljebb a tengelyeket kell elforgatni. Aki pedig azt hiszi, hogy természetellenes, ha egy fiú lányosan, vagy egy lány fiúsan öltözködik, szembesülhet tévedésével. Ha pedig valaki nem herceg a fehér lovon, mégis hódítani akar, szintén elleshet néhány trükköt az állatvilágból – bár nem biztos, hogy a szendvicset mindenki hajlandó bevállalni...

Vadszex
Vadszex
(Forrás: Wikimedia Commons / Ltshears / GNU-FDL 1.2)

Amint egy néző megjegyzi, a sorozat a legfurcsább erekciót váltotta ki belőle. Mi ilyesmit senkinek nem tudunk garantálni, némi szórakozást azonban feltétlenül. Jó mulatást kívánunk!

Követem a cikkhozzászólásokat (RSS)
Hozzászóláshoz lépjen be vagy regisztráljon.
Még nincs hozzászólás, legyen Ön az első!
Információ
X