nyest.hu
Kövessen, kérem!
Legutolsó hozzászólások
A nyelvész majd megmondja
A legnépszerűbb anyagok
Írjon! Nekünk!
nyest.hu
nyest.hu
 
Könyvgyűjtés!
Plázában népszerűsítik az olvasást

Az Olvassunk együtt! mozgalom újabb programjaként fotókiállítás és meseolvasás várja az érdeklődőket szombaton Budapesten.

MTI | 2010. december 16.
|  

Az Aréna Plázában Kéri Kitty, Marék Veronika, Mészáros Antónia, Nyári Oszkár és Nyári Szilvia várja a családokat és a gyerekeket mesével, könyvekkel. A látogatók kiállításon tekinthetik meg a mozgalom különböző állomásain készült fotókat az Aréna Plázában: Valuska Gábor képei a helyszínek hangulatát, a híres vendégekkel közösen mesét olvasó és a könyvekkel ismerkedő gyerekeket mutatja be.

Aki az Olvassunk együtt! mozgalom számára szeretne könyvet adni, az év végéig elhelyezheti az Olvassunk együtt! emblémával ellátott gyűjtővárakban, leadhatja az ország valamennyi OMV kútjánál, illetve Budapesten, az V. Október 6. utca 12-ben, az OSI (Nyílt Társadalom Intézet) épületében.

A program kezdeményezője és irányítója a Nyílt Társadalom Intézet Roma Programja, a lebonyolításban különböző szakmai szervezetek, médiatámogatók és könyvkiadók vesznek részt. Az Olvassunk együtt! több száz könyvet hagy minden helyszínen, ami reményeik szerint olvasókörök vagy könyvtárak magvául szolgálhat, illetve bővíti a már meglévő gyűjteményeket ott, ahol a családoknak nem telik könyvre. További információkat az érdeklődők a www.olvassunkegyutt.hu oldalon olvashatnak.

Követem a cikkhozzászólásokat (RSS)
Hozzászóláshoz lépjen be vagy regisztráljon.
Még nincs hozzászólás, legyen Ön az első!
Információ
X