nyest.hu
Kövessen, kérem!
Legutolsó hozzászólások
A nyelvész majd megmondja
A legnépszerűbb anyagok
Írjon! Nekünk!
nyest.hu
nyest.hu
 
Pályázat nyelvtanulóknak és nyelvtanároknak

A Nyelviskolák Szakmai Egyesülete (NYESZE) pályázatot hirdet nyelvtanulók és nyelvtanárok számára az MMM Díj elnyerésére.

nyest.hu | 2015. január 14.
|  

Az MMM Díjat az alapítóról, Matheidesz Máriáról nevezték el, és célja a nyelvtanulás elősegítése. A minőségdíjat évente egy alkalommal, két külön kategóriában ítéli oda az MMM Díjat kezelő kuratórium az idegen nyelvet oktató tanárok, illetve nyelvtanuló diákok számára.

Az MMM Díj odaítéléséről háromtagú szakmai kuratórium dönt. A díj átadására a Nyelviskolák Szakmai Egyesülete által rendezett konferencia keretében évente kerül sor. 2015-ben a tíz legkiválóbb pályázatot benyújtó tanár számára biztosítják a konferencián való részvételt; itt külön műhelymunka keretében megoszthatják egymással tapasztalataikat, gondolataikat.

Pályázat nyelvtanulóknak és nyelvtanároknak
Forrás: Wikimedia Commons / Colin / CC BY-SA 4.0

A szakmai kuratórium minden évben külön dönt a díj összegéről, és a két külön kategóriában kiosztandó díjak számáról. 2015-ben a díj összege a tanár kategóriában 250000 Ft, diák kategóriában pedig 100000 Ft.

Az MMM Díj elnyerésének feltételeiről, a beadandó dokumentumokról a NYESZE honlapján lehet tájékozódni. A pályázat beküldésének határideje: 2015. március 16.

Bővebb információ

Nyevliskolák Szakmai Egyesülete

Követem a cikkhozzászólásokat (RSS)
Hozzászóláshoz lépjen be vagy regisztráljon.
Még nincs hozzászólás, legyen Ön az első!
Információ
X