nyest.hu
Kövessen, kérem!
Legutolsó hozzászólások
A nyelvész majd megmondja
A legnépszerűbb anyagok
Írjon! Nekünk!
nyest.hu
nyest.hu
 
Pályázat nyelvtanároknak és diákoknak

A Nyelviskolák Szakmai Egyesülete pályázatot hirdet középiskolás diákok és tanárok számára. Kiemelkedő nyelvtanulással kapcsolatos projektekkel lehet pályázni.

nyest.hu | 2013. január 30.
|  

A Nyelviskolák Szakmai Egyesülete (NYESZE) pályázatot hirdet nyelvtanárok és nyelvtanulók számára. A Matheidesz Mária Minőségi Díjra (rövidítve: MMM Díj) 2013. március 18-ig lehet pályázni.

Dr. Matheidesz Mária a Nyelviskolák Szakmai Egyesülete (NYESZE) volt elnöke, az alapító tagiskolák egyikének akkori vezetője az Egyesület bevonásával díjat alapított a nyelvtanárok és nyelvtanulók szakmai munkájának elismerésére.


A minőségdíjat, amelynek célja a színvonalas nyelvtanulás elősegítése, évente egy alkalommal ítéli oda a háromtagú szakmai kuratórium két kategóriában: idegen nyelvet tanító tanárok, illetve diákok számára. A díj kiosztására a  Nyelviskolák Szakmai  Egyesülete által rendezett konferencia keretében évente  kerül sor. A szakmai kuratórium minden évben külön dönt a díj összegéről, és a két külön kategóriában kiosztandó díjak számáról. 2013-ban a díj összege a tanár kategóriában nettó 200000 forint, diák kategóriában pedig nettó 70000 forint.

A tanári kategóriában pályázhat bárki, aki aktív nyelvtanári tevékenységet folytat, és be tud számolni az idegennyelv-oktatáshoz kapcsolódó, sikeresen megvalósított projektjéről, módszertani ötletéről, szakmai koncepciójáról, és bemutatja az általa elért eredményeket, hasznosítási lehetőségeket. A diák kategóriában olyan 9-12. osztályos  tanulók pályázhatnak 14-től 20 éves korig, akik be tudnak számolni egy az idegennyelv-tanuláshoz kapcsolódó, sikeresen megvalósított projektjükről, teljesítményükről. (A pályázati kiírás részletesebben megtekinthető a NYESZE honlapján.)

A pályázók feladata mindkét kategóriában az, hogy meggyőzően és hitelesen bizonyítsák, hogy az általuk sikeresnek ítélt teljesítmény, projekt, koncepció stb. az idegennyelv-tanulást eredményesen segítette. A pályázati anyagot elektronikusan a nyesze@t-online.hu címre, illetve postai úton az egyesület címére kell eljuttatni 2013. március 18-ig.

A pályázatról minden információt megtalálnak a Nyelviskolák Szakmai Egyesülete honlapján.

Követem a cikkhozzászólásokat (RSS)
Hozzászóláshoz lépjen be vagy regisztráljon.
Még nincs hozzászólás, legyen Ön az első!
Információ
X