nyest.hu
Kövessen, kérem!
Legutolsó hozzászólások
A nyelvész majd megmondja
A legnépszerűbb anyagok
Írjon! Nekünk!
nyest.hu
nyest.hu
 
Letölthetők a TanárBlog webináriumainak anyagai

A TanárBlog hozzáférhetővé tette a negyedik éve működő online képzésének az anyagait. Hasznos lehet minden olyan pedagógusnak, aki igyekszik lépést tartani a 21. századi technológiák fejlődésével.

nyest.hu | 2014. december 10.
|  

Ön tanít, és szeretne számítógépet, interaktív táblát használni az óráin? Kipróbálná a 21. századi technológiákat a tanításban, de nem meri? Ötletekre, támogatásra van szüksége? Vagy éppen sok ötlete van, és megosztaná azokat kollégáival? – Jó hírünk van: a TanárBlogról már elérhetők a Microsoft Innovatív Pedagógus Program webináriumai. A kezdeményezéshez csatlakozni is lehet egy egyszerű jelentkezési lap kitöltésével.

A TanárBlog Pedagógiai Svédasztal elnevezésű közössége ebben az évben is aktívan igyekezett a 21. századi pedagógia és az IKT érdekességeit a gyakorlatba ágyazva elérhetővé tenni minden érdeklődő számára. Idén is készültek ingyenes tananyagok, videók, cikkek és összefoglalók. A péntekenként késő délután megtartott online webináriumokon túl igény szerint házhoz érkező képzések is színesítették a kínálatot.

A svédasztal elnevezés onnan ered, hogy a képzés semmilyen követelményt nem támaszt, mindenki azt és akkor fogyaszt belőle, amit és amikor szeretne. A képzés része a mentorálás is: a szervezők – Prievara Tibor és Nádori Gergely – egyénileg is szívesen segítenek konkrét problémák megoldásában.

Letölthetők a TanárBlog webináriumainak anyagai
Forrás: Wikimedia Commons / Jaimie.rapt / CC BY-SA 3.0

A program – korábban PIL Akadémia néven – immár negyedik éve fut, közel 2000 tanár vett részt benne. A jövőben az a szervezők terve, hogy az alapok ismétlése után olyan pedagógiai kitekintést tudjanak adni a résztvevőknek, illetve a résztvevők egymásnak, amely minden tanár gyakorlatát segíti és hatékonyabbá teszi. A TanárBlog készítői tehát várják a jelentkezőket

További információ

Jelentkezési lap

Az online webináriumok letölthető anyagai

Információk a webináriumokról a TanárBlogon

Követem a cikkhozzászólásokat (RSS)
Hozzászóláshoz lépjen be vagy regisztráljon.
Még nincs hozzászólás, legyen Ön az első!
Információ
X