nyest.hu
Kövessen, kérem!
Legutolsó hozzászólások
A nyelvész majd megmondja
A legnépszerűbb anyagok
Írjon! Nekünk!
nyest.hu
nyest.hu
 
Újabb Teachmeet
Tanárok egymás közt

A tavaszi szünet péntekén, 2013. március 29-én 14 órakor újabb tanártalálkozó lesz az Anker klubban a TanárBlog szervezésében.

nyest.hu | 2013. március 13.
|  

Legutóbb 2012. december elején telt meg pedagógusokkal és a tanítás íránt érdeklődőkkel az Anker klub. Akkor Pedagógiai Kávéház elnevezéssel adtak egymásnak rapidrandit tanárok a TanárBlog szervezésében. A rendezvényre nyest is beosont, és a tapasztalatainkról be is számoltunk. Márciusban újabb találkozó várható, mi ott leszünk március 29-én 14 órakor az Anker klubban.

 

A „teachmeet” címe ezúttal Tanárok egymás köztAz alkalom nem konferencia, annál sokkal személyesebb, hatékonyabb és nem utolsó sorban jobb a hangulata. A szakmai előadások mindössze hárompercesek. Általában 10-12 rövid előadás követi egymást, majd ezután jön a közös megbeszélés.

Tanárok egymás közt
Forrás: tanarblog.hu

A találkozó időpontja március 29. 14 óra, a helyszín pedig ismét az Anker klub (Budapest, VI. kerület, Anker köz 1–3.). Az előadók és az érdeklődők online jelentkezését várják a szervezők; aki pedig a korábbi Teachmeetek előadásai pedig megtekinthetők a YouTube-on, illetve a TanárBlog oldalán. Mi ott leszünk, és ígérjük, beszámolunk az előadásokról.

Követem a cikkhozzászólásokat (RSS)
Hozzászóláshoz lépjen be vagy regisztráljon.
Még nincs hozzászólás, legyen Ön az első!
Információ
X