nyest.hu
Kövessen, kérem!
Legutolsó hozzászólások
A nyelvész majd megmondja
A legnépszerűbb anyagok
Írjon! Nekünk!
nyest.hu
nyest.hu
 
Lefekvés helyett: olvassunk!

Már sok mindennek van hivatalosan is éjszakája, például az olvasásának is. Szeptember 13-áról 14-ére virradóan az olvasást népszerűsítik országszerte.

nyest.hu | 2013. szeptember 12.
|  

Szeptember 13-án nem lefekvés előtt, hanem lefekvés helyett olvashatunk – akár egész éjszaka. Ugyanis délután 5-től kezdődik Az Olvasás Éjszakája elnevezésű rendezvénysorozat, amelynek keretein belül a kortárs magyar irodalmat népszerűsítik írók, költők és a könyvszakma egyéb jeles képviselői. Az olvasást népszerűsítő fesztivál több helyszínen zajlik majd országszerte.

Az érdeklődők a könyvesházakban nem hagyományos pódiumbeszélgetéseket vagy előadásokat hallgathatnak majd meg: a fesztivál fellépői nem csak irodalmi produkciókkal készülnek. A fellépések között pedig az utóbbi időben megjelent könyveket bemutató videókat tekinthetnek meg az érdeklődők.

A fesztivál elsődleges célközönsége a fiatalság, de minden korosztályból várnak érdeklődőket. A rendezvényt a Supka Géza Alapítvány, illetve az Új Könyvpiac szervezi. Bővebb információkat a rendezvény honlapján, illetve Facebook-oldalán találhatnak.

Követem a cikkhozzászólásokat (RSS)
Hozzászóláshoz lépjen be vagy regisztráljon.
Még nincs hozzászólás, legyen Ön az első!
Információ
X