nyest.hu
Kövessen, kérem!
Legutolsó hozzászólások
A nyelvész majd megmondja
A legnépszerűbb anyagok
Írjon! Nekünk!
nyest.hu
nyest.hu
 
Könyvért utazást!

A kórházak gyermekosztályainak legtöbb könyvet gyűjtő általános iskolai osztály kirándulást nyerhet.

nyest.hu | 2014. április 12.
|  

Kórházak, gyermekosztályok mesekönyvállományának bővítése céljából óvodai csoportok és általános iskolai osztályok részvételével a Mátrix Közhasznú Alapítvány Gyógyító Mesedoktorok mozgalma mesekönyvgyűjtő akciót szervez. Most jótékony célra át lehet adni a már nem használt, de még jó állapotban lévő mesekönyveket. A legtöbb könyvet összegyűjtő általános iskolás csapat 2014-es év végi osztálykirándulását az alapítvány fedezi, a legtöbb könyvet összegyűjtő óvodai csapat értékes díjazásban részesül. Az összes összegyűjtött könyv egészségügyi intézményekbe kerül szétosztásra, így a nemes célú programban egyébként is érdemes részt venni. Egy intézményből külön – külön több osztály / csoport is részt vehet a jótékonysági versenyben. Az alapítvánnyal az induló csoportok kapcsolattartója az osztályfőnök (óvodák esetén az óvónő).

Az induló / könyvet beküldő csapatok egyben és részenként is beküldhetik (határidőn belül) az összegyűjtött könyv adományokat. Minden küldeménynek tartalmaznia kell az intézmény nevét, címét, az osztályt / csoportot, a kapcsolattartó pedagógus nevét, telefonos elérhetőségét. A Mesedoktorok honlapján rendszeresen frissítésre kerül a csapatok által beküldött könyvek mennyisége, így a résztvevő csapatok között igazi verseny alakulhat ki.

Beküldhető minden új-és használt (de jó állapotban lévő) mesekönyv, ifjúsági regény, ismeretterjesztő gyermekkönyv, színező is. A 2014-es évi mesekönyv gyűjtő akció 2014 április 1-től május 13-ig tart (a postára adás / leadás határideje).

Könyvért utazást!
Forrás: Wikimedia Commons

A mesekönyvek leadási (csomagküldési) helye:

Mátrix Közhasznú Alapítvány, 6720 Szeged, Roosevelt tér 5.

Információs telefonszám: +36-20-620-52-10 (hétköznap 10-12 között hívható)

Követem a cikkhozzászólásokat (RSS)
Hozzászóláshoz lépjen be vagy regisztráljon.
Még nincs hozzászólás, legyen Ön az első!
Információ
X