nyest.hu
Kövessen, kérem!
Legutolsó hozzászólások
A nyelvész majd megmondja
A legnépszerűbb anyagok
Írjon! Nekünk!
nyest.hu
nyest.hu
 
Kié lesz az év prospektusa?

Keresik az év prospektusát: a szakmai megmérettetés célja megtalálni a legjobb, legsikeresebb kiadványokat és elismerni készítőik összetett, gyakran művészi szintű szakmai teljesítményét.

MTI | 2012. április 30.
|  

A versenyre május 21-ig lehet nevezni a pályázó által vagy a pályázó megbízásából elkészített, ügyfeleknek szóló prospektus, katalógus vagy céges újság beküldésével.

A prospektus az egyik legelterjedtebb reklámeszköz, ugyanakkor azon ritka offline marketingeszközök egyike, amely nem esett áldozatul az internet térhódításának és mind a mai napig létjogosultsággal bír –fogalmaz a szervezők közleménye.

„Egy színvonalas kiadvány előállítása komoly felkészültséget igénylő, szövegírási, marketing, grafikai és értékesítési ismereteket is magában foglaló, rendkívül összetett, kreatív feladat. Ezt a kiemelkedő teljesítményt szeretnénk elismerni a díjjal” – fejtette ki Prech Tamás Zsolt, a díj alapítója.

A díj odaítéléséről döntő szakmai zsűriben helyet foglal többek között Tonk Emil, a Magyar Marketing Szövetség alapítója és ügyvezető alelnöke, Damjanovich Nebojsát az allegroup.hu Kft. marketing igazgatója, Simon Attila a Café Design kreatív igazgatója és Wolf Gábor, a Marketing Commando alapítója.

A szakmai díj mellett közönségdíjat is osztanak, ezt internetes szavazás révén ítélnek oda az arra érdemeseknek. További információk és az első pályázatok megtekinthetők a www.azevprospektusa.hu oldalon.

Követem a cikkhozzászólásokat (RSS)
Hozzászóláshoz lépjen be vagy regisztráljon.
Még nincs hozzászólás, legyen Ön az első!
Információ
X