nyest.hu
Kövessen, kérem!
Legutolsó hozzászólások
A nyelvész majd megmondja
A legnépszerűbb anyagok
Írjon! Nekünk!
nyest.hu
nyest.hu
 
Brand Prix

Kezdetét vette a New Yorker „Brand New Challenge” című nemzetközi egyetemi versenye. A megméretés keretében a New Yorker 32 ország 160 egyetemének olyan diákjait szólítja meg, akik érdeklődnek a piackutatás és -elemzés, valamint az innovatív piaci stratégiák iránt.

Edupress | 2012. június 6.
|  

A New Yorker divatmárka Brand New Challenge néven nemzetközi versenyt indít a felsőoktatási intézmények legmotiváltabb diákjai számára. Abban a 32 országban, ahol a New Yorker üzletekkel rendelkezik, 160 egyetemet kért fel, hogy vegyen részt a versenyen. A projekt olyan fiatalokat céloz meg, akiket érdekelnek a kreatív és az analitikus feladatok is, és szeretnék magukat megmérettetni a piackutatás és -elemzés, valamint a kommunikációs és marketing stratégiák témakörében. A vállalat a versenyen főként a nemzetközi divatipar tömegpiacára helyezi a hangsúlyt.

A New Yorker június 15-ig felveszi a kapcsolatot az egyetemekkel és felkéri őket a versenyben való részvételre. Ezt követi egy tizennégy hetes periódus, mely alatt a diákok kidolgozhatják pályaműveiket, a végleges pályázatokat pedig október 1-jéig kell benyújtani. Az eredményeket és a nyertes nevét november 1-jén fogja kihirdetni a divatcég.

A diákok feladata két részből áll. Az első rész során a diákoknak vevőkkel, életmódjukkal és fogyasztói magatartásukkal kapcsolatos kérdésekre kell keresniük a válaszokat. A New Yorker márka, illetve annak az adott országban való megítélése is fontos téma lesz. A második rész az első részben szerzett információkra fog épülni és célja, hogy a versenyzők egy olyan marketing stratégiát dolgozzanak ki, mellyel a már meglévő és az új vásárlók is megszólíthatóak. A stratégiáknak mérésekből és pontosan kidolgozott ötletekből kell állnia.

A nyertes csapatot 5000 euró fődíjjal jutalmazza a New Yorker, továbbá a csapat lehetőséget kap, hogy bemutassa az általa kidolgozott koncepciót a New Yorker ügyvezető igazgatójának, valamint a márkamenedzsmentért felelős csapatnak a vállalat központjában, a németországi Braunschweigben. A nyertesek részt vehetnek egy szakmai gyakorlaton is, melynek során továbbfejleszthetik a verseny alatt tanultakat és gyakorlatban is megvalósíthatják az általuk megálmodott stratégiát 

Követem a cikkhozzászólásokat (RSS)
Hozzászóláshoz lépjen be vagy regisztráljon.
Még nincs hozzászólás, legyen Ön az első!
Információ
X