nyest.hu
Kövessen, kérem!
Legutolsó hozzászólások
A nyelvész majd megmondja
A legnépszerűbb anyagok
Írjon! Nekünk!
nyest.hu
nyest.hu
 
Díjazták az újságírókat

Átadták a Magyar Újságírók Közösségének (MÚK) idei, a magyar sajtó napja, március 15-e alkalmából odaítélt díjait - közölte Kósa Csaba, a szervezet elnöke szerdán az MTI-vel.

MTI | 2012. március 15.
|  

Petőfi Sándor Sajtószabadság-díjjal tüntették ki Szeghalmi Elemér nyugalmazott újságírót írói, újságírói életművéért, Varga Attilát, a Magyar Nemzet főmunkatársát irodalmi riportjaiért, valamint – posztumusz – Vass László újságírót, írót. Ez az elismerés a riport, a publicisztikai és az irodalmi műfajokban hosszabb időn át kifejtett, kiemelkedő újságírói teljesítményért, újságírói életműért adható.

A Lant és Toll díjat az újságírói műfajok példás művelésének, az újságírás nemzeti hagyományai éltetésének, az újságírói személyes bátorságának az elismeréseként adományozzák. Az elismerést az idén Mezőfalvi Magdolna szabadúszó újságíró „repülős tárgyú riportjaiért”, Mészáros József fotóművész, fotóriporter a valóságra koncentráló fotóiért, Nagy Ágnes, az adsonline.hu munkatársa interjúiért, tudósításaiért, Réz Gyula nyugdíjas újságíró technikatörténeti, ismeretterjesztő írásaiért, Sántha Gábor nyugalmazott újságíró pedig szerkesztői, újságírói munkásságáért kapta meg.

Követem a cikkhozzászólásokat (RSS)
Hozzászóláshoz lépjen be vagy regisztráljon.
Még nincs hozzászólás, legyen Ön az első!
Információ
X