nyest.hu
Kövessen, kérem!
Legutolsó hozzászólások
A nyelvész majd megmondja
A legnépszerűbb anyagok
Írjon! Nekünk!
nyest.hu
nyest.hu
 
Itt egy újabb őrület, a baguetting

A planking és a milking után újabb internetes őrület szedi áldozatait. A baguettinghez nem kell más, mint a furcsa alakú francia kenyér és némi fantázia, hogyan lehetne mulatságosan, szokatlan környezetben elhelyezni.

nyest.hu | 2013. január 2.
|  

A planking és a milking után újabb internetes őrület terjed: ez a baguetting (bagettozás). A lényeg: helyettesítse valamely használati tárgyát a hosszúkás francia kenyérfélével, majd fotóztassa le magát  a baguette-tel pózolva, végül a képet töltse fel az internetre. Az eredmény meglehetősen mulatságos – ezt bizonyítják a Daily Mail internetes oldalán összegyűjtött fényképek is.

Itt egy újabb őrület, a baguetting
Forrás: tumblr.com

Ha jobban belegondolunk, a bagettozás sikere nem annyira meglepő. A franciák kedvenc kenyerének valóban ellenállhatatlanul mulatságos alakja van. Ráadásul ha valaki baguette-et vásárol, az teljesen biztos, hogy nem tudja úgy eltenni, hogy ne látszódjon ki a csücske. A botalakú kenyér egyáltalán nem egy praktikus tárgy. A bagettozás őrülete azonban megmutatja, mennyi mindenre lehet „használni” az idétlen formájú kenyeret.

Vannak persze egyszerű ötletek: bagettből mikrofon, golfütő, ablaktörlő, biliárd dákó, kifogott hal – ezek elég triviális  helyettesítések. Vannak persze merészebbek is, akik a turmixgépbe gyömöszölik, nyakkendő helyett viselik, csecsemőként tartják kezükben bepólyálva vagy egyszerűen csak valamilyen szokatlan helyen tartják kezükben: repülőgépen, egy bárpultnál stb. Kíváncsian várjuk, mit lehet még kihozni ebből az őrületből...

Forrás

Baguetting... the new planking? Bizarre internet craze of posing with bread sticks

Követem a cikkhozzászólásokat (RSS)
Hozzászóláshoz lépjen be vagy regisztráljon.
Még nincs hozzászólás, legyen Ön az első!
Információ
X