nyest.hu
Kövessen, kérem!
Legutolsó hozzászólások
A nyelvész majd megmondja
A legnépszerűbb anyagok
Írjon! Nekünk!
nyest.hu
nyest.hu
 
Ismét a Dover nyelviskolánál tanulhatnak az olimpiai kerettagok

Együttműködési megállapodást kötött hétfőn a Magyar Olimpiai Bizottság (MOB), valamint a MOB arany fokozatú támogatója, a Dover Nyelvi Centrum, így biztosított az olimpiai kerettagok és edzőik nyelvtanulása a londoni olimpia előtt.

MTI | 2011. június 27.
|  

A Molnár Zoltán MOB-főtitkár és Dohár Péter, a nyelviskola ügyvezető igazgatója által aláírt szerződés szerint a Dover 120 órás egyéni vagy csoportos tanfolyamot tart a jelentkezőknek.

Molnár az eseményen hangsúlyozta, hogy 396 nap van hátra a jövő évi játékokig, s ez nem csupán a kvalifikációk megszerzésére elegendő idő, hanem arra is, hogy aki még nem tud, vagy nem elég jól tud angolul, vagy más idegen nyelven, az még megtanulhasson, illetve tökéletesíthesse nyelvtudását.

Az 1992-ben alapított nyelviskolával 2003 óta működik együtt a MOB, most harmadik alkalommal indul a Dover nyelvi centrummal közösen meghirdetett program. Mint Dohár Péter jelezte, bár Athénban és Pekingben is „jól jött” az angol nyelvtudás, a londoni játékokon lesz igazán létszükséglet.

Az eseményen Gyulay Zsolt, a MOB alelnöke és Kozmann György olimpiai harmadik kenus is beszélt arról, hogy a Dover oktatóinak segítségével tanultak angolul.

Követem a cikkhozzászólásokat (RSS)
Hozzászóláshoz lépjen be vagy regisztráljon.
Még nincs hozzászólás, legyen Ön az első!
Információ
X