nyest.hu
Kövessen, kérem!
Legutolsó hozzászólások
A nyelvész majd megmondja
A legnépszerűbb anyagok
Írjon! Nekünk!
nyest.hu
nyest.hu
 
Megszűnnek a City & Guilds nyelvvizsgák

Utoljára idén májusban lehet City & Guilds nyelvvizsgát tenni, ugyanis a cég 2015. augusztus 31-étől megszünteti nemzetközi nyelvvizsgáit.

nyest.hu | 2015. március 11.
|  

A City & Guilds 2015. augusztus 31-étől megszünteti angol nyelvvizsgáit az egész világon, így Magyarországon is – olvasható a cég honlapján. A döntés hátterében – a honlapon található információk szerint – „a cég nemzetközi stratégiájának és termékkínálatának felülvizsgálata áll”. A C&G londoni központjának döntése szerint a cég hosszú távú stratégiájába nem illeszkednek a nemzetközileg kínált angol nyelvvizsgák.

City & Guilds nyelvvizsgát Magyarországon utoljára 2015 májusában lehet majd tenni, mindhárom szinten (alap-, közép- és felsőfokon is). A honlapon közöltek szerint a májusi vizsgajelentkezés a szokásos módon fog történni. Kiemelik, hogy az ekkor megszerzett nyelvvizsga bizonyítványok még ugyanolyan elismertséggel fognak bírni itthon, mint a korábban megszerzett bizonyítványok. „A Magyarországon kibocsátott City & Guilds államilag elismert nyelvvizsga bizonyítvány sohasem évül el, tehát annak ellenére, hogy a City & Guilds kivonul a nyelvvizsga piacról, az eddig megszerzett bizonyítványok örökre érvényesek maradnak” – olvasható a közleményben.

Megszűnnek a City & Guilds nyelvvizsgák
Forrás: nyest.hu

A nyelvvizsgák megszüntetésével a City & Guilds bezárja budapesti irodáját is 2015. augusztus 31-től. A bezárásig azonban a szokásos módon működnek.

Követem a cikkhozzászólásokat (RSS)
Hozzászóláshoz lépjen be vagy regisztráljon.
Még nincs hozzászólás, legyen Ön az első!
Információ
X