nyest.hu
Kövessen, kérem!
Legutolsó hozzászólások
A nyelvész majd megmondja
A legnépszerűbb anyagok
Írjon! Nekünk!
nyest.hu
nyest.hu
 
Ingyenes könyves magazin indul

Könyves címmel ingyenes magazin indul. A tervek szerint havonta jelentkező újságban, amelyet oktatási intézményekben, vendéglátóhelyeken, kávézókban, klubokban, artmozikban fognak terjeszteni, a nagyközönségnek szóló, "színes, szagos, szórakoztató" cikkek lesznek.

MTI | 2011. december 1.
|  

Az új lapot megjelentető Professional Publishing Hungary kiadó szerdai tájékoztatása szerint a Könyves magazint a Könyvesblog stábja készíti. A lap előállítási költségeit reklámbevételekből kívánja a cég fedezni.

Az első számban összeállítás olvasható a Millennium-trilógiáról és szerzőjéről, Stieg Larssonról, illetve a Nobel-díjas Tomas Tranströmerről. Interjú készült Bodor Ádámmal, Janne Tellerrel és Erlend Loe-val, megnézhetjük, hol dolgozik Parti Nagy Lajos, megtudhatjuk, miért nem ír többet Csernus Imre és hogy mit hazudott a Walking Dead-képregény alkotója, hogy kiadják a könyvét – áll az MTI-hez eljuttatott közleményben.

A magazinban könyvrecenziók is helyet kapnak sok más mellett Murakami Haruki, Neil Gaiman, Kepes András, John le Carré és Kertész Imre új műveiről.

Az első lapszámot december 2-án, péntek este 20 órakor mutatják be a Doboz nevű budapesti szórakozóhelyen.

Követem a cikkhozzászólásokat (RSS)
Hozzászóláshoz lépjen be vagy regisztráljon.
Még nincs hozzászólás, legyen Ön az első!
Információ
X