nyest.hu
Kövessen, kérem!
Legutolsó hozzászólások
A nyelvész majd megmondja
A legnépszerűbb anyagok
Írjon! Nekünk!
nyest.hu
nyest.hu
 
Véget ért az 1app verseny

A BME Mobil Innovációs Központ által szervezett „1app” elnevezésű mobilalkalmazás-fejlesztő verseny március 29-én ért véget. Kiosztották a díjakat.

nyest.hu | 2014. április 3.
|  

Március 29-én, szombaton lezárult a 2014. évi 1app elnevezésű mobilalkalmazás-fejlesztő verseny. A versenyt a BME Mobil Innovációs Központ szervezte. A verseny záróeseményén bemutatkozott a legjobb hat alkalmazás készítõje, illetve sor került az ünnepélyes díjátadóra is, amelyen a versenyzõk átvehették nyereményeiket: tableteket, okostelefonokat, magazin-elõfizetéseket, pénznyereményeket.

A versenyt egy egynapos konferencia zárta, amelyen a legjobb alkalmazások készítői bemutathatták egy-egy 15 perces előadásban a fejlesztéseiket. Ekkor került sor a verseny nyereményeinek átadására is. Az alkalmazásfejlesztők többek között Nokia Lumia okostelefonokat, Google Nexus 7 tableteket, mobilinternet-képes tableteket, pénznyereményeket, szakmai lapok féléves előfizetéseit, Samsung Galaxy okostelefont, illetve Lenovo Yoga tabletet vehettek át munkájuk elismeréseként.

Véget ért az 1app verseny
Forrás: nyest.hu

Az sajnos sem a szervezet sajtóközleményéből, sem pedig a verseny honlapjáról nem derült ki, hogy milyen alkalmazások nyertek idén. (A szerk.) Az 1app csapata szeretné, ha fennmaradna a kapcsolat a szervezők és a mobilalkalmazások fejlesztése iránt érdeklődő diákok és hallgatók között. A közeljövőben elindulnak az „1app délutánok”, ahol egyetemi előadásokhoz és gyakorlatokhoz hasonló környezetben tájékozódhatnak az érdeklődők a mobil fejlesztéssel kapcsolatos legfrissebb hírekről, információkról. A verseny szervezői mentorprogramot is indítanak, amelynek keretein belül diákok és hallgatók által készített applikációk tesztelését és piacra jutását kívánják segíteni.

Követem a cikkhozzászólásokat (RSS)
Hozzászóláshoz lépjen be vagy regisztráljon.
Még nincs hozzászólás, legyen Ön az első!
Információ
X