nyest.hu
Kövessen, kérem!
Legutolsó hozzászólások
A nyelvész majd megmondja
A legnépszerűbb anyagok
Írjon! Nekünk!
nyest.hu
nyest.hu
 
Ő a csókkirály....
Smároljon ön is partnerével a neten!

Nem csak szmájliban lehet csókot küldeni: próbálja ki a valós idejű virtuális csókolózást ön is. Aztán írjon nekünk.

nyest.hu | 2012. július 19.
|  

Annyi mindent küldhet az ember a neten: virágot, fenyegető levelet, videót. Miért ne küldhetnénk csókot is? – tette fel a kérdést a Lovotics cég fejlesztői gárdája és megalkotta a Kissenger elnevezésű bizarr kommunikációs alkalmazását.

Az alkalmazás lényege egy robotpár, melynek egyetlen célja a digitális csókátvitel: segítségével „áthidalható két bensőséges kapcsolatban álló személy közötti fizikai tér”, legalábbis a honlap szerint. Az ajakmozgás valós idejű utánzása révén a Kissenger a csók közvetítő közegének szerepét tölti be. Ugyan a fejlesztők írnak a feromonok és különböző testfolyadékok ide-odaáramlásáról, illetve fontosságukról a csókolózás során, e funkciók tényleges leképezéséről nem számolnak be a fejlesztés kapcsán.

A fejlesztők az alkalmazás másik némiképp bizarrabb alkalmazási területén is fejlődést várnak: a Kissenger ugyanis az ember–robot közti intimitás még realisztikusabb kivitelezésére is lehetőséget ad, sőt akár a felhasználói avatarokkal is forró puszikat oszthatunk meg a segítségével. 

Forró csók a neten
Forró csók a neten
(Forrás: Lovotics)

A cég javasolja a technológia beépítését a már ismert, modern kommunikációs eszközökbe is. Eljöhet tehát az az idő is, amikor Skype-on válthat csókot a kedves olvasó távolban lévő szerelmével, netán a Facebook-profilunk tartalmazza majd üdvözlő csókunkat.

A filmeket megtekintve azonban felmerül a kérdés, nem átverés-e ez az egész történet – különösen, ha a cég másik nagy termékét, a hasonló célokból készült, halálosan röhejes „miniént” tekintjük meg. Mindenesetre köszönjük meg a hírt világgá kürtölő New Scientistnek – a szájbercsók és a „minién” alkalmazási lehetőségei bizonyosan határtalanok lennének.

Akinek mindez nem lenne elég, alant nézhet bizarr, kopasz, húsosajkú, csókolózótojásokat:

Követem a cikkhozzászólásokat (RSS)
Hozzászóláshoz lépjen be vagy regisztráljon.
1 El Vaquero 2012. július 22. 09:49

Ekkora trógerséget már! Amilyen pihent agyú, ha megfelelő árképzés társul hozzá, bőven lesz piaca.

Információ
X