nyest.hu
Kövessen, kérem!
Legutolsó hozzászólások
A nyelvész majd megmondja
A legnépszerűbb anyagok
Írjon! Nekünk!
nyest.hu
nyest.hu
 
Prezi magyarul

Magyarul is elérhető a világon is egyre népszerűbb magyar fejlesztésű prezentációkészítő.

nyest.hu | 2014. április 16.
|  

„Örömmel jelentjük be, hogy mostantól magyarul is elérhető a Prezi. Nemcsak a szerkesztőfelület, hanem a honlap is magyar nyelvű, emellett a mai naptól magyarul is fordulhatsz hozzánk a kérdéseiddel.” – tájékoztatta felhasználóit a Prezi.

Prezi magyarul
Forrás: Prezi

A sikeres magyar startup-cég online prezentációkészítőt kínál – akár ingyen is. Ebben – szemben a hagyományos prezentációkészítő programokkal – nem diasorozatot készítünk, hanem egyetlen nagy lapra vázoljuk fel előadásunkat, és előadás közben ráközelíthetünk a részletekre, vagy eltávolodhatunk az áttekintő képhez. A Prezi arra is lehetőséget nyújt, hogy régebbi powerpointos előadásainkat a saját formátumára alakítsuk át. Lehetővé teszi, hogy a semmiből kiindulva gyorsan és hatékonyan állítsuk össze prezentációnkat. A program ipades változata is rendkívül sikeres volt. A Prezit használni fogják az amerikai iskolákban is – ennek kapcsán nemrégiben Barack Obama is fogadta Árvai Pétert, a cég társalapító-vezérigazgatóját.

A Prezi a magyar és az angol mellett jelenleg spanyolul, koreaiul, kínaiul, németül, portugálul és franciául használható.

Követem a cikkhozzászólásokat (RSS)
Hozzászóláshoz lépjen be vagy regisztráljon.
Még nincs hozzászólás, legyen Ön az első!
Információ
X