nyest.hu
Kövessen, kérem!
Legutolsó hozzászólások
A nyelvész majd megmondja
A legnépszerűbb anyagok
Írjon! Nekünk!
nyest.hu
nyest.hu
 
Okosodjon a hétvégén! Oktatási Szakkiállítás

Külföldi egyetemre menne? Nyelviskolákról tájékozódna? Kiváló alkalmat nyújt erre a 10. Educatio Nemzetközi Oktatási Szakkiállítás Budapesten.

MTI | 2010. január 20.
|  

A legújabb oktatási fejlesztésekkel, taneszközökkel és módszerekkel, valamint a felsőoktatási felvételi lehetőségekkel ismerkedhetnek meg az érdeklődők a 10. Educatio Nemzetközi Oktatási Szakkiállításon pénteken és szombaton Budapesten.

A Syma rendezvénycsarnokban megrendezendő kiállításon a felsőoktatási intézmények mellett tankönyvkiadók, taneszközgyártók és -forgalmazók, külföldi egyetemek, nyelviskolák, szakképző intézmények, oktatással foglalkozó kutatóintézetek képviseltetik magukat. Az oktatási börzén tízezer négyzetméteren mintegy 150 kiállító várja a látogatókat.

A rendezvényen szakmai programokkal és előadásokkal várják az iskolák tanárait és vezetőit, illetve az oktatás különböző területein érdekelt cégek mint kiállítók képviselőit. A szakmai érdeklődők mellett számítanak az oktatási intézmények diákjainak, azok szüleinek és tanárainak a részvételére is.

A 10. Educatio kiállításon előadás és tájékoztató hangzik majd el a külföldi tanulási lehetőségekről, ösztöndíjakról, gyakornoki programokról és a diplomás pályakövetésről. Az érettségiző diákok egy időben és egy helyen találkozhatnak valamennyi felsőoktatási intézmény képviselőivel; érdeklődhetnek a felvételi esélyekről és lehetőségekről, a szakokról és a képzési rendszerről, a tanulmányi és szociális juttatásokról, a kollégiumi elhelyezésről.

Az előző évek kiállításainak sikere alapján a kétnapos rendezvényre mintegy 40 ezer látogatót várnak. A kiállítás 10-től 17 óráig tart nyitva és minden látogató számára ingyenes.

Információ
X