nyest.hu
Kövessen, kérem!
Legutolsó hozzászólások
A nyelvész majd megmondja
A legnépszerűbb anyagok
Írjon! Nekünk!
nyest.hu
nyest.hu
 
Networkshop a Debreceni Egyetemen

A konferencia három napja alatt mintegy 120 előadás keretében vitatják meg az adathálózati kommunikáció aktualitásait.

IT-café | 2010. április 8.
|  

A Nemzeti Információs Infrastruktúra Fejlesztési Intézet (NIIFI), a HUNGARNET Egyesület és a Magyar Internet Társaság rendezésében tegnap délelőtt megkezdődött az országos Networkshop konferencia. Az NIIF Program keretében ez a konferencia a felsőoktatás, a tudományos kutatás és a közgyűjtemények adathálózati infrastruktúrájának és az ezen működtetett alkalmazások fejlesztése terén elért eredmények bemutatására és megvitatására szolgál. Hagyomány már, hogy minden évben más-más felsőoktatási intézmény ad otthont a rangos szakmai fórumnak.

A Networkshop konferencia három napja alatt 7 szekcióban, mintegy 120 előadás keretében vitatja meg a résztvevő közel 400 szakember az adathálózati kommunikáció, illetve a számítógép-hálózati alkalmazások területén elért eredményeket és azok hatását a magyarországi informatika fejlődésére.

A rendezvény kiemelt támogatói (Cisco, Alcatel-Lucent, Elsevier, HP, IBM, Magyar Telekom, Microsoft, Synergon) a szekcióülés keretében adnak tájékoztatást az információs infrastruktúrához kapcsolódó hazai és nemzetközi eredményeikről, terveikről.

Követem a cikkhozzászólásokat (RSS)
Hozzászóláshoz lépjen be vagy regisztráljon.
Még nincs hozzászólás, legyen Ön az első!
Információ
X