nyest.hu
Kövessen, kérem!
Legutolsó hozzászólások
A nyelvész majd megmondja
A legnépszerűbb anyagok
Írjon! Nekünk!
nyest.hu
nyest.hu
 
Mikroblogon mikroszex

Szó szerint már a hálószobába is belopakodott a Twitter: egy újdonsült házaspár hálószobatitkairól tudósít ugyanis egy ismerősük. Valószínűleg nem köszönik meg neki.

ITcafé, Dajkó Pál | 2009. december 21.
|  

Ízlés kérdése, de nem valószínű, hogy az az újdonsült házaspár örülne esküvői tanújuk, barátjuk akciójának (igaz, nem tudnak róla, minden anonim módon történik), aki úgy döntött , hogy „vicces lesz”, ezért a friss házasok minden egyes ágybéli akciójáról hírt ad a Twitteren – számol be az ITcafé.

Ha hihetünk a tréfás kedvű inszinuátor bejegyzéseinek, akkor az történt, hogy ő vásárolt egy nyomásérzékelő eszközt (talán ehhez, a szellentést érzékelőhöz hasonlót), melyet a nászút idején becsempészett barátai ágyába, a matrac alá, s ha történik valami „akció”, akkor a készülék jelez, s máris megy a bejegyzés Twitterre, hogy mikor kezdődött, mikor végződött, mennyire volt viharos. A bejegyzések szerint az illető december 9-én kezdte meg az „online közvetítést”: „Rajta vannak! 1. – Az akció 12.21-kor kezdődött. Súly: 84 kg”., majd három perccel később: „Túl vannak rajta. 1. – Vége: 12.24. Időtartam: 3 perc. Szenvedélyesség: 8 pont (scary). Megjegyzés: Ez tényleg az volt?” Ám később kiderült, ez csak „teszt” volt, mivel csak  a kémkedő próbálgatta az ágyat és a működést, az első „igazi” később jött: „Rajta vannak! 2. – Az akció 15.50-kor kezdődött. Súly: 151 kg.” Majd 22 perccel később: „Túl vannak rajta. 2. – Vége: 16.12. Időtartam: 22 p 5 mp. Szenvedélyesség: 4 pont (easy listening). Megjegyzés: Szép munka!”.

Habár egy bejegyzés szerint valamiféle bosszú vezeti az ötletgazdát, azért azon érdemes elgondolkodni,hogy vajon a Twitter ostobaság, vagy pedig bizonyos felhasználói minősíthetetlenek. Vagy egyik sem?

Információ
X