nyest.hu
Kövessen, kérem!
Legutolsó hozzászólások
A nyelvész majd megmondja
A legnépszerűbb anyagok
Írjon! Nekünk!
nyest.hu
nyest.hu
 
Kétértelmű Putyin-vírusvideók

Kétértelmű, szexuális töltetű internetes reklámokkal keresik az elsőválasztók, a „szűzek” kegyét Oroszországban, hogy Vlagyimir Putyin kormányfőre szavazzanak a vasárnapi elnökválasztáson.

MTI | 2012. március 2.
|  

Életeelső élményéről beszél az egyikben egy csinos nő az orvosnál. Utóbbi a biztonságot hangsúlyozza, mire a nő kissé habozva azt mondja, talán még sincs erre neki szüksége.Dehogynem” – feleli határozottan a doktor, és a falon lévő, Putyint ábrázoló naptárra tekintve kijelenti:vele biztonságos lesz, és helyes, hogy szerelemből akarja megtenni. A nő elmosolyodik és megnyugszik, a következő képsoron pedig elmegy szavazni. A képernyőn felirat jelenik meg:Putyin, első alkalommal, csak szerelemből.

A második reklámban egy hamvas szőke szépség tér be a jósnőhöz. A szűz lány szeretné megismerni első szerelmét. Majd a kártyák megmutatják válaszolja sejtelmesen a szerencsemondó. Felfordít egy lapot, amelyen Putyin képe látható. De hiszen ez ő sóhajt fel vágyakozva a vonzó tekintetű lány.Boldog leszel vele és teljes biztonságban” – válaszolja mosolyogva a jósnő. Az utolsó képsoron a lány a szavazókör felé tart, majd az előbbi szlogen olvasható:Putyin, első alkalommal, csak szerelemből.

A The Moscow Times angol nyelvű orosz napilap szerint nem tudni, hogy a filmek komoly reklámok vagy csupán paródiák. Még ha az utóbbiról is lenne szó, nem ez az első alkalom, hogy szexuális töltés került Putyin kampányába. Fiatal orosz lányok egy csoportja tavaly egy videójukban azt ígérték, Putyin kedvéért letépik a ruhájukat, azt sugallva, a politikus ellenfeleit is széttépik.

Követem a cikkhozzászólásokat (RSS)
Hozzászóláshoz lépjen be vagy regisztráljon.
Még nincs hozzászólás, legyen Ön az első!
Információ
X