nyest.hu
Kövessen, kérem!

Nem lát minket a Facebookon?

Kenyérpirítón szeretné?

Legutolsó hozzászólások
A nyelvész majd megmondja
A legnépszerűbb anyagok
Írjon! Nekünk!
nyest.hu
nyest.hu
 
Ingyen szeretne sugározni az Inforádió

Kizárólag a 88,1 MHz-es budapesti közösségi frekvenciára pályázott az InfoRádió, amely az elmúlt tizenkét évben kereskedelmi frekvenciát használt. A Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) Médiatanácsához kedden három frekvencia pályázatára lehetett jelentkezni, mindháromra egy-egy ajánlat érkezett.

MTI | 2012. június 13.
|  

A Budapest 95,8 MHz frekvenciára a Click Rádió pályázott tájékoztatta az MTI-t az NMHH szóvivői irodája. Az InfoRádió amely eddig a 95,8 Mhz-es frekvenciát használta most a 88,1 MHz-es közösségi, vagyis ingyenesen használható hullámhosszt pályázta meg, míg a harmadik, szintén közösségi frekvenciára, a 98,0 MHz-esre a Civil Rádió nyújtott be ajánlatot.

A május 2-án közzétett pályázatok értelmében a 88,1 MHz-es frekvencia 1,85 millió emberhez jut el sztereó sugárzásban, míg a 98,0 MHz-es ahol eddig is a Civil Rádió működött 926 ezer emberhez. E két frekvenciára pályázóknak speciális karakterisztikájú műsort kell vállalniuk, és a közösségi médiaszolgáltatóknak nem kell médiaszolgáltatási díjat fizetniük.

Az InfoRádió által még jelenleg is használt 95,8 MHz-es csatornát 77 millió 21 ezer forint plusz áfa éves médiaszolgáltatási alapdíjjal pályáztatta meg a médiatanács. A frekvencia 2,6 millió embert ér el, a pályázatot a korábban meghirdetett kereskedelmi csatornák, vagyis a 89,5, a 95,3, valamint a 103,9 MHz-es kereskedelmi csatornák pályázataival megegyező értékelési szempontok alapján hirdette meg a testület.

Követem a cikkhozzászólásokat (RSS)
Hozzászóláshoz lépjen be vagy regisztráljon.
Még nincs hozzászólás, legyen Ön az első!
Információ
X