nyest.hu
Kövessen, kérem!
Legutolsó hozzászólások
A nyelvész majd megmondja
A legnépszerűbb anyagok
Írjon! Nekünk!
nyest.hu
nyest.hu
 
Harc a szürke falak ellen

A Let’s Colour Településszépítő Egyesület idén is felveszi a harcot a szürke falak ellen: az ország bármely közössége pályázhat a kiírásra, amelynek három nyertese 1000-1000 négyzetméternyi falfelületet festhet ki az egyesület segítségével.

MTI | 2013. április 7.
|  

Civil szervezetek, közösségek, iskolák, önkormányzatok pályázhatnak közösségi tereik megújítására a Let’s Colour Településszépítő Egyesület nyílt pályázatán, amelyen a kategóriánként a legtöbb szavazatot szerző közösség lesz a nyertes. A nyeremény 1000 négyzetméternyi fal kifestéséhez elegendő festék, a felületre tervezett dizájn és az önkéntesekkel közös festés élménye lesz – részletezi a szervezet MTI-hez eljuttatott közleménye.

A nyerteseket internetes szavazáson választja ki a közönség. A munka kivitelezéséhez szükséges anyagokat, terveket és műszaki szakértőt az egyesület biztosít. A pályázatok feltöltésének határideje május 3. éjfél, szavazni május 6. és 26. között lehet, az eredményhirdetésre pedig május 27-én kerül sor. A pályázati kiírás részletei a www.letscolour.hu oldalon olvashatók.

A Let’s Colour pályázatára 2012-ben ötvennyolc pályázó jelentkezett és összesen csaknem 170 ezer szavazat érkezett az ország összes megyéjéből. A megvalósításnál ezernél több önkéntes hozott létre színes falakat Debrecenben, Gödön, Dunakeszin, Fegyverneken és a budapesti Millenáris Parkban is.

Követem a cikkhozzászólásokat (RSS)
Hozzászóláshoz lépjen be vagy regisztráljon.
Még nincs hozzászólás, legyen Ön az első!
Információ
X