nyest.hu
Kövessen, kérem!
Legutolsó hozzászólások
A nyelvész majd megmondja
A legnépszerűbb anyagok
Írjon! Nekünk!
nyest.hu
nyest.hu
 
A jövő: gyerekszemmel

Rekordmennyiségű, csaknem 1000 pályamű érkezett az idei Gyerek ARC Pályázatra, amelynek felhívásában Varázsrajz a jövőről címmel arra kérték a gyerekeket, mutassák meg, hogyan fest az a jövő, amelyben szívesen élnének.

MTI | 2012. július 3.
|  

A beérkezett pályaművekről június 28-án döntöttek. A pályamunkákból a zsűri 80-at választott ki, ezeket óriásmolinóra nagyítva láthatják az érdeklődők szeptemberben a Millenáris parkban, ahol ünnepélyes eredményhirdetéssel és díjátadással nyitja meg kapuit a Gyerek ARC kiállítás – olvasható a szervezők MTI-hez hétfőn eljuttatott közleményében.

Mint írják, az 5. Gyerek ARC pályázati kiírása idén a környezettudatosság felé terelte a 6-14 éves gyerekek gondolkodását. Milyen az a jövő, amelyben szívesen élnének a gyerekek? – erre a kérdésre keresték a választ a szervezők. A pályázati kiíráshoz csatlakozott az Európai Bizottság Magyarországi Képviselete is A nagyszüleim tényleg nagyok! című témával, mivel 2012 az aktív időskor és a nemzedékek közötti szolidaritás európai éve.

A zsűri tagjai között volt Zsédenyi Adrienn (Zséda) és Szalóki Ági énekes, Baranyai András és Tóth Andrej grafikus, Roy Katalin, a főtámogató Hankook Tire Hungary Kft. kommunikációs vezetője, Mező Dóra, az Európai Bizottság Magyarországi Képviseletének kommunikációs munkatársa, valamint Bakos Gábor és Bolgár Eszter az ARC képviseletében.

Követem a cikkhozzászólásokat (RSS)
Hozzászóláshoz lépjen be vagy regisztráljon.
Még nincs hozzászólás, legyen Ön az első!
Információ
X