nyest.hu
Kövessen, kérem!

Nem lát minket a Facebookon?

Kenyérpirítón szeretné?

Legutolsó hozzászólások
 • aphelion: @Libertate: "A finnugrisztika rokonsági paradigmája az, hogy minden nyelv csak egyetlen al...
  2020. 07. 13, 11:46  Mi is az az Uralonet?
 • Libertate: @szigetva: Megértem, ha "visszavonulsz" a vitától, mert nem vagy szakember. Csak az a kérd...
  2020. 07. 13, 08:47  Mi is az az Uralonet?
 • Cypriánus: @Mackósajt: Pontosan ugyanazt kifogásoltam. Sokan a Baktria- Margiana Komplex ( BMAC) indo...
  2020. 07. 13, 00:11  Mi is az az Uralonet?
 • Gelmik: Miért épp a lényeget törölték? Csoda,hogyha nem értik amit mondok,ha még a magyarázatot se...
  2020. 07. 12, 20:52  Mi is az az Uralonet?
 • Gelmik: @Gelmik: Annyit tudok mondani a tanulni sohase késő: agyat tisztára mosni mindig késő. aki...
  2020. 07. 12, 20:20  Mi is az az Uralonet?
A nyelvész majd megmondja
A legnépszerűbb anyagok
Írjon! Nekünk!
nyest.hu
nyest.hu
 
Egy mese sikertörténete

Súlyosan beteg gyerekek élményterápiás táboroztatását segítik mindazok, akik megvásárolják a Bátor Könyvet, az interneten született mese nyomtatott kiadását.

MTI | 2011. november 27.
|  

A kis Csepp történetét D. Tóth Kriszta indította el, és egy-egy fejezetet írt Kepes András, Bakos Piroska, Bazsó Gábor, Csiszár Jenő, Geszti Péter, Lackfi János, Mautner Zsófia, Oroszlán Szonja, Rácz Zsuzsa, Schell Judit, Süveges Gergő és Varga Livius. A kötetet Holló Anna illusztráció díszítik.

A mesét melynek cselekményét az érdeklődők is alakíthatták a www.batorkonyv.hu oldalon vagy a Bátor Tábor Alapítvány Facebook-oldalán júniusban kezdték el írni, s mivelszerették az olvasók, nyomtatott könyv lett belőle mondta el D. Tóth Kriszta, a kötet szerkesztője a sajtó képviselőinek rendezett tájékoztatón pénteken Budapesten.

A kötet céljafelköszönteni az eddigi táborozókat, valamint megismertetni a nagyközönséget a Bátor Tábor nevével és tevékenységével ismertette Nagygyörgy András, a Bátor Tábor Alapítvány Közösségi Adományok Program vezetője, hozzátéve: hetente 3 ezer ember olvasta a kis Csepp kalandjainak alakulását az interneten. Minden eladott Bátor Könyv a súlyosan beteg gyerekek élményterápiás táboroztatását segíti hangsúlyozta.


Az idén 10 esztendős Bátor Tábor ingyenes élményterápiás programokat kínál daganatos, cukorbeteg, krónikus ízületi gyulladással, valamint hemofíliával kezelt gyermekek és családjaik részére. Turnusaiban a gyerekek olyan programokon vesznek részt, amelyeket máshol orvosi felügyelet híján nem próbálhatnának ki.

Az evezés, a lovaglás, az íjászat, a kézművesség, a tánc, a zene, a színjátszás vagy a magaskötélpályás foglalkozások lényege, hogy a táborozók számára sikerélményt nyújtsanak, erősítsék a gyerekek önbizalmát, énképüket és így növeljék gyógyulási esélyeiket. Az elmúlt 10 év alatt több mint 3 ezer gyerek táborozhatott Hatvanban.

A kötet szerzői köszönetük jeléül egy mindannyiuk által dedikált példányt juttatnak el Mark Zuckerbergnek, a Facebook alapító-tulajdonosának.

Követem a cikkhozzászólásokat (RSS)
Hozzászóláshoz lépjen be vagy regisztráljon.
Még nincs hozzászólás, legyen Ön az első!
Információ
X