nyest.hu
Kövessen, kérem!
Legutolsó hozzászólások
A nyelvész majd megmondja
A legnépszerűbb anyagok
Írjon! Nekünk!
nyest.hu
nyest.hu
 
Büszkék lehetünk a nőkre!

Az Üvegplafon blog szerkesztői kampányt indítottak az idei nemzetközi nőnap (március 8.) alkalmából.

nyest.hu | 2015. március 5.
|  

„Van miért büszkének lennünk a körülöttünk lévő nőkre – és nőnap alkalmából ezt akár el is mondhatjuk nekik.” Ezzel a szlogennel indult útjára a héten az a kampány, amely a nemzetközi nőnap (március 8.) alkalmából arra kívánja felhívni a figyelmet, hogy mennyi olyan nő él körülöttünk, akikre büszkék lehetünk. A kezdeményezést a BWN, azaz a Business Women's Network indította, Magyarországon pedig az Üvegplafon blog csatlakozott hozzá elsőként.

A kampány elsősorban a Facebookon terjed; részt venni benne igen egyszerű: egy A4-es lapra írjuk fel, kire vagyunk büszkék, és miért, majd a lapot tartva készíttessünk magunkról egy képet, amit töltsünk föl a közösségi oldalra. A képhez természetesen érdemes hozzácsatolni az illető nevét is, akire büszkék vagyunk.

Büszkék lehetünk a nőkre!
Forrás: Facebook

A posztban szerepeljen az ‪#‎IWD2015‬ és a #szupervagy címke is. Ha pedig még az ‪#‎uvegplafon‬ címkét is elhelyezzük a posztunkon, akkor az Üvegplafon blog közösségéhez is csatlakozhatunk. A magyarországi akciót ugyanis ők kezdeményezték.

Büszkék lehetünk a nőkre!
Forrás: Facebook

Ha tehát van olyan nő, akire Ön büszke, és ezt a büszkeségét szívesen megosztaná a Facebook vagy más közösségi média közönségével, akkor ne tétovázzon! Csak egy A4-es lapra és egy fényképezőgépre / mobiltelefonra lesz szüksége. No meg persze az üzenetre...

Büszkék lehetünk a nőkre!
Forrás: Facebook

További olvasnivaló

Üvegplafon blog

Követem a cikkhozzászólásokat (RSS)
Hozzászóláshoz lépjen be vagy regisztráljon.
Még nincs hozzászólás, legyen Ön az első!
Információ
X