nyest.hu
Kövessen, kérem!
Legutolsó hozzászólások
A nyelvész majd megmondja
A legnépszerűbb anyagok
Írjon! Nekünk!
nyest.hu
nyest.hu
 
Beavatás a művészetbe

Kortárs művészeti beavató programban való részvételre hirdet pályázatot a Trafó Kortárs Művészetek Háza oktatási intézmények, pedagógusok és osztályaik, középiskolás csoportok számára a tanév első felére.

MTI | 2012. szeptember 13.
|  

A beavató programban ezúttal a táncé lesz a főszerep  áll a Trafó MTI-hez kedden eljuttatott közleményében. Mint írták, a Trafó 2003 szeptemberében indított oktatási programjának célja a kortárs előadóművészetek megismertetése, befogadásának megkönnyítése. A pályázó csoportokkal több interaktív foglalkozáson keresztül ismertetik meg egy-egy kortárs művészeti alkotás, táncprodukció, színházi előadás világát.

Céljuk, hogy közelebb hozzák a középiskolás korosztályhoz a kortárs művészetet, alkotókat és alkotásokat, lehetőséget nyújtsanak számukra találkozni kortárs műalkotásokkal  legyen az tánckoreográfia, színházi és cirkuszi előadás vagy képzőművészeti installáció , és bepillantást engedjenek az alkotási folyamatba, az előadás által felvetett általános problémákba.

Az idén a Trafó Galéria kiállításai, és az azok köré épülő múzeumpedagógiai foglalkozások is részei a beavató programnak. A féléves programban a Természetes Vészek Kollektíva Végtelenbe zárva, a Tünet Együttes Nincs ott semmi, avagy alszanak-e nappal az álmok, Réti Anna Vis-a-vis találkozások A-val című produkciója, valamint Szabó Dezső Magasfeszültség című tárlata, illetve Daniel Jacoby, Tamara Kuselman és Vass Miklós csoportos kiállítása szerepel.

A pályázatokat a beavato@trafo.hu email-címen vagy postai úton várják. A leadás határideje szeptember 28., péntek.

Követem a cikkhozzászólásokat (RSS)
Hozzászóláshoz lépjen be vagy regisztráljon.
Még nincs hozzászólás, legyen Ön az első!
Információ
X