nyest.hu
Kövessen, kérem!
Legutolsó hozzászólások
A nyelvész majd megmondja
A legnépszerűbb anyagok
Írjon! Nekünk!
nyest.hu
nyest.hu
 
Ünnepi könyvhét
Ádernek senki nem panaszkodik

Áder János ellátogatott szombaton a 83. Ünnepi Könyvhét budapesti helyszínére; a köztársasági elnök szerint bizakodásra ad okot, hogy az eseményen sok a látogató.

MTI | 2012. június 10.
|  

Ahhoz képest alig lehet megmozdulni, zsúfolásig van a tér, és az emberek nemcsak nézegetik, hanem veszik is a könyveket” – mondta a könyvünnepre látogató köztársasági elnök szombat délután az MTI kérdésére válaszolva.

Beszélt arról, hogy az általa megkérdezett kiadók egyike sem panaszkodott a forgalomra.Mindenképpen biztató, hogy válság ide, válság oda az emberek ismét új könyvekre költik kis megtakarításuk egy részét” – fogalmazott. Hozzátette:Ez mindenképpen jó hír mindannyiunknak.

Áder János a Vörösmarty téren tett látogatása során Csoóri Sándor íróval dedikáltatott, találkozott Ungvári Tamással és könyvkiadókkal. Elmondta, hogy legkisebb, 10 éves gyerekének vásárolt könyveket, emellett sok ajándékot kapott és rengeteg ismerőssel találkozott.

A 83. Ünnepi Könyvhét csütörtökön kezdődött. A nagyszabású eseményen 98 kiadó összesen 333 újdonságával találkozhatnak az olvasók, a hétfőig tartó seregszemlén 250 hazai és határon túli könyves cég mintegy 150 pavilonban mutatja be kiadványait a fővárosban.

Követem a cikkhozzászólásokat (RSS)
Hozzászóláshoz lépjen be vagy regisztráljon.
Még nincs hozzászólás, legyen Ön az első!
Információ
X