nyest.hu
Kövessen, kérem!
Legutolsó hozzászólások
A nyelvész majd megmondja
A legnépszerűbb anyagok
Írjon! Nekünk!
nyest.hu
nyest.hu
 
Vonják vissza a kerettanterv dráma- és táncfejezetét!

A Magyar Drámapedagógiai Társaság (MDPT) tiltakozását fejezi ki a kerettanterv jelenlegi tervezetével szemben, és azt kéri, hogy megalkotói vonják vissza a dokumentum dráma- és táncfejezeteit.

MTI | 2012. november 5.
|  

A szervezet az MTI-hez eljuttatott közleményében hangsúlyozza: úgy vélik, a tervezet minősége nem éri el azt a szintet, ami szükséges ahhoz, hogy arról mint szakmai anyagról érdemi vélemény legyen megfogalmazható. Egyben kérik az illetékeseket, hogy a dráma- és táncfejezetek újbóli elkészítéséhez hozzanak létre a drámapedagógia jeles szakembereiből álló munkacsoportot.

Kitértek arra is, hogy a Magyar Drámapedagógiai Társaság a szakma széles rétegeit képviseli, kollégáik nagy gyakorlattal, széles spektrumú szakmai ismeretekkel rendelkeznek. Ők azok, akik a szóban forgó anyagot a napi munkájuk során használni fogják. Ezért az MDPT felajánlja szakmai támogatását, segítségét ebben a munkában, hogy egy erős, a pedagógusok munkáját segítő anyag születhessen a gyermekek magas színvonalú nevelése és oktatása érdekében.

Követem a cikkhozzászólásokat (RSS)
Hozzászóláshoz lépjen be vagy regisztráljon.
Még nincs hozzászólás, legyen Ön az első!
Információ
X