nyest.hu
Kövessen, kérem!
Legutolsó hozzászólások
A nyelvész majd megmondja
A legnépszerűbb anyagok
Írjon! Nekünk!
nyest.hu
nyest.hu
 
Pornó a közkönytárban

Pornográf engedékenysége okán kelt híre egy amerikai közkönyvtárnak: nem tiltotta meg egy látogatójának, hogy a számítógépteremben nézegessen felnőtteknek készült videókat.

MTI | 2012. február 6.
|  

Az eset Seattle-ben történt. A könyvtár egy nő tagja figyelt fel arra, hogy egy férfi pornóvideókat néz az egyik gépen. Odalépett hozzá, és kérte, üljön át egy másik, kevésbé szem előtt lévő masinához, a férfi azonban nem engedelmeskedett. A nő ekkor megkérte a könyvtárost, hogy intézkedjen, de udvarias elutasítást kapott azzal az indokkal, hogy a könyvtár nem cenzúráz tartalmakat és nem tiszte figyelni, hogy ki, mit csinál a számítógépeknél – adta hírül a Yahoo amerikai hírportál.

Washington állam – amelyben Seattle található–- 2010-ben úgy döntött, hogy a könyvtárak jogosultak lehetnek látogatóik megfigyelésére. Ez azonban csak megengedi ezt, de nem teszi kötelezővé.

Egy másik könyvtári tag ironikus szemszögből azt hozta fel, hogy a könyvtárban csendre intenek mindenkit, nehogy megzavarjanak másokat - pornó nézésében.

Követem a cikkhozzászólásokat (RSS)
Hozzászóláshoz lépjen be vagy regisztráljon.
Még nincs hozzászólás, legyen Ön az első!
Információ
X