nyest.hu
Kövessen, kérem!
Legutolsó hozzászólások
A nyelvész majd megmondja
A legnépszerűbb anyagok
Írjon! Nekünk!
nyest.hu
nyest.hu
 
Országos Családi Könyvtári Napok

Kiállítás régi mesekönyvekből, bábelőadás és közös éneklés mellett diavetítés és koncertek is szórakoztatják a közönséget az Országos Családi Könyvtári Napokon keddtől vasárnapig a központi Szabó Ervin Könyvtárban Budapesten.

MTI | 2010. október 4.
|  

Kedden a többi között Pécsi Ildikó mesél a gyerekeknek, akik részt vehetnek diafilmvetítésen, valamint régi mesekönyveket, emlékkönyveket, használati tárgyakat bemutató kiállítást láthatnak. Másnap az e-book-ról szóló előadás, csütörtökön a Zenei Gyűjteményben Dudás Lajos dzsessz-zenész, pénteken egyebek mellett Mezei Réka bábelőadása és családi társasjáték várja a publikumot. Szombaton közös éneklés, előadás a családi zenélés hagyományairól és a Madách Színház művészeinek műsora színesíti a programokat - közölte az intézmény hétfőn az MTI-vel.

A hagyományokhoz híven a Könyves Vasárnappal zárul a rendezvénysorozat: a könyvtár 16 óráig tart nyitva, kedvezményes beiratkozást kínálva az olvasóknak. Ez a nap a Megbocsátás Napja is egyben, mivel elengedik a késedelmi díjat a visszahozott könyvekért, kottákért. A kisebbek a Makám együttes, a felnőttek Somló Tamás koncertjét hallhatják, de vetélkedő és mangaklub is szerepel a kínálatban.

 

Követem a cikkhozzászólásokat (RSS)
Hozzászóláshoz lépjen be vagy regisztráljon.
Még nincs hozzászólás, legyen Ön az első!
Információ
X