nyest.hu
Kövessen, kérem!
Legutolsó hozzászólások
A nyelvész majd megmondja
A legnépszerűbb anyagok
Írjon! Nekünk!
nyest.hu
nyest.hu
 
Nyílt nap a Francia Intézetben

Francia nyelvórák felnőtteknek és gyerekeknek, műhelyfoglalkozások, társasjátékok, filmvetítés, digitális könyvtárbemutató, tájékoztató a franciaországi ösztöndíj-lehetőségekről, nyereményjáték és sok egyéb program várja a Budapesti Francia Intézet nyílt napjának látogatóit szombaton.

MTI | 2015. március 21.
|  

A nyílt nap programjai szinte minden esetben kétnyelvűek, így nyelvtudás nélkül is érdemes ellátogatni a Fő utca 17-be mindazoknak, akiket érdekel Franciaország, a francia nyelv és kultúra, akik tájékozódni szeretnének a nyelvtanfolyamokról, a franciaországi továbbtanulási lehetőségekről vagy szívesen megismernék az intézet épületét belülről is, és francia hangulatban töltenének néhány órát – tájékoztatta az MTI-t a Francia Intézet.

Szombaton 10 órától a gyerekeket is számos érdekesség várja: a Café Dumas szakácsaival elkészíthetik például saját francia almatortájukat, a Latitudes könyvesboltban kézműves foglalkozáson vehetnek részt, a 4. emeleti könyvtárban francia meséket hallgathatnak.

Az intézet digitalizált mozitermében folyamatosan vetítenek francia animációs filmeket, és természetesen a gasztronómia sem maradhat ki: a francia ínyenc termékeket árusító Le Gourmet de Bordeaux üzletben kóstolókkal várják a vendégeket. A könyvesboltban bemutatják az Un autre guide de la Hongrie című kötetet.

A korábbi hagyományoknak megfelelően ezúttal is lesz felfedező kvízjáték, amelynek főnyereménye egy kéthetes párizsi nyelvtanfolyam.

Követem a cikkhozzászólásokat (RSS)
Hozzászóláshoz lépjen be vagy regisztráljon.
Még nincs hozzászólás, legyen Ön az első!
Információ
X