nyest.hu
Kövessen, kérem!
Legutolsó hozzászólások
A nyelvész majd megmondja
A legnépszerűbb anyagok
Írjon! Nekünk!
nyest.hu
nyest.hu
 
Nyertesek a Nyelvparádén

Nyerjen, játsszon, tanuljon a Nyelv és Tudománnyal a Nyelvparádén!

nyest.hu | 2012. szeptember 7.
|  

A Nyelv és Tudomány idén is kilátogat a Nyelvparádéra, tegyen így ön is, hiszen számtalan érdekesség várja a nyelvtanulásra fogékony érdeklődőt.

Ha nyelvvizsgát fontolgat a közeljövőben, próbálja ki magát egy próbanyelvvizsgán, de ha próbáról van szó, afrikai ruhákat is felpróbálhat, esetleg afrikai és latin-amerikai ételeket kóstolhat.

Szombaton is sok érdekes program várja a látogatót: ingyenes angol- és franciaórákat tartanak a legkisebbeknek, a szülőket pedig az oktatási módszerekről tájékoztatják a szakemberek. Kicsit általánosabb, de a nyelvtanulás szempontjából is fontos témakörnek számítanak a tanulást segítő technikák: ebből délután öt órakor kaphatnak ízelítőt az érdeklődők.

A Nyelvparádéra a nyest.hu is játékkal készül: a kimondottan elmés tesztjeinket kitöltők között a Typotex Kiadó könyveit sorsoljuk ki.

Olvasóink egyébként már pénteken is játszottak, mi pedig kisorsoltuk az első nyerteseket a Nyelv és Tudomány standján: Sándor Klára Nyelvrokonság és hunhagyomány című könyvét Palásti Zsuzsanna; Buzogány Jácint pedig Abram De Swaan A nyelvek társadalma című művét nyerte.

Követem a cikkhozzászólásokat (RSS)
Hozzászóláshoz lépjen be vagy regisztráljon.
Még nincs hozzászólás, legyen Ön az első!
Információ
X