nyest.hu
Kövessen, kérem!
Legutolsó hozzászólások
A nyelvész majd megmondja
A legnépszerűbb anyagok
Írjon! Nekünk!
nyest.hu
nyest.hu
 
közigazgalom
Még 1app

Van egy jó ötlete, de nem tud programozni? Kódolna, de nem tudja, mit? Itt a nagy lehetőség!

nyest.hu | 2015. június 13.
|  

Az idei évben első alkalommal hirdeti meg a BME Mobil Innovációs Központ a Közigazgatási mobilalkalmazás-fejlesztő versenyt. A versenyre 18 és 28 év közötti fiatalokból álló csapatok jelentkezését várják, akik ötletes, jól működő, a közigazgatásban használható alkalmazások prototípusát fejlesztik ki valamelyik elterjedt mobil platformra (Android, iOS, Windows Phone). A verseny szakmai együttműködő partnere a Nemzeti Hírközlési és Informatikai Tanács.

A felkészülést a nyár folyamán három alkalommal mentorációs napok támogatják, ahol konzultációs lehetőséget biztosítanak az érdeklődőknek (a részvétel nem előfeltétele a versenyre történő nevezésnek). A szervezők segítséget nyújtanak azoknak is, akiknek van egy jó ötletük, de nincsenek csapattársaik; vagy jártasak a mobil fejlesztésben, de jelenleg nincsen a közigazgatáshoz kapcsolódó alkalmazás-ötletük, amelyet megvalósíthatnának.

Az alkalmazások értékelésekor a zsűri vizsgálja az alkalmazások eredetiségét, a megvalósítás során alkalmazott megoldásokat, felhasználói élményt, valamint a forráskód és a dokumentáció minőségét is. A legjobb alkalmazásokat nevező csapatok alkalmazásaikat 2015 őszén, egy egynapos zárókonferencia keretében mutathatják be.

Még 1app
Forrás: Wikimedia Commons / Subhashish Panigrahi / CC BY-SA 3.0

A verseny részletes kiírása, a nevezési feltételek, valamint a mentorációs napok tervezett programja a BME Mobil Innovációs Központ oldalán olvasható. A verseny nevezési határideje: 2015. szeptember 16. szerda, éjfél.

Követem a cikkhozzászólásokat (RSS)
Hozzászóláshoz lépjen be vagy regisztráljon.
2 hunikwumje 2015. június 14. 00:40

gondolom a BME Mobil Innovációs Központ oldalán

1 Aptyuka 2015. június 13. 11:40

Az eredményeket, győztesek nevét hol találom?

Információ
X