nyest.hu
Kövessen, kérem!
Legutolsó hozzászólások
A nyelvész majd megmondja
A legnépszerűbb anyagok
Írjon! Nekünk!
nyest.hu
nyest.hu
 
Kínai hírek az iPhone- és iPod touch-tulajdonosok számára

Elérhetővé tette televíziós szolgáltatását az Apple iPhone és iPod touch készülékein a Hszinhua hírügynökség - jelentették be Pekingben pénteken.

MTI | 2010. július 20.
|  

Az iPhone- és iPhone touch-tulajdonosok mostantól a Hszinhua híradása mellett rajzfilmeket, pénzpiaci információkat és szórakoztató programokat nézhetnek a nap 24 órájában. Ehhez csak a megfelelő alkalmazásokat kell letölteni az Apple internetes áruházából, az iTunes Store-ból.

A Hszinhua TV tavaly kezdte meg műsorszórását, elsősorban a határon túli, külföldi közönséget megcélozva. Vu Csin-caj (Wu Jincai) a China Xinhua News Network Corporation (CNC) elnöke most úgy nyilatkozott, hogy a jövőben tovább kutatják annak lehetőségeit, hogy az új médián keresztül miként juttathatják el hírszolgáltatásukat egyre több emberhez.

A CNC mások mellett a Nokiával és a Samsunggal is keresi az együttműködés lehetőségét.

A Hszinhua kínai állami hírügynökség a piaci kihívásokra válaszolva a közelmúltban megkezdte stratégiai átalakítását, hagyományos struktúrájának megújítását, aminek része volt a kínai és angol nyelvű televíziós csatorna elindítása.

Követem a cikkhozzászólásokat (RSS)
Hozzászóláshoz lépjen be vagy regisztráljon.
Még nincs hozzászólás, legyen Ön az első!
Információ
X