nyest.hu
Kövessen, kérem!

Nem lát minket a Facebookon?

Kenyérpirítón szeretné?

Legutolsó hozzászólások
A nyelvész majd megmondja
A legnépszerűbb anyagok
Írjon! Nekünk!
nyest.hu
nyest.hu
 
Kakaskalendárium tyúkoknak

A tyúkok szeme kiváló, így a tojók jó eséllyel valóban boldogabbak lesznek az ól falára akasztott kakaskportréktól.

MTI | 2012. december 15.
|  

Kakasképes kalendáriumot készített tyúkoknak egy brit divatfotós a Happy Egg tojástermelő cég megrendelésére. A peckes kakasdaliákat Nathan Pask fotózta, a modelleket mintegy száz tarajosból választotta ki. Tyúkólak faláról feszíthetnek a tollas legények, hogy nyugodtabbak legyenek a tyúkok, amelyek kakas közelében védettebbnek érzik magukat. A tyúkok szeme kiváló, így a tojók jó eséllyel valóban boldogabbak lesznek a kakaskalendáriumtól.

A gyártató cég elsősorban kisebb baromfitartóknak szánja a kakasnaptárat, amelyen összesen 12 példány virít, minden hónapban új legényen legeltethetik a tyúkok a szemüket – adta hírül a brit Metro újság.

Követem a cikkhozzászólásokat (RSS)
Hozzászóláshoz lépjen be vagy regisztráljon.
2 El Vaquero 2012. december 18. 12:21

Ááá, ez kész. Ha nem írják oda, akkor is kitalálom, hogy a britekről van szó :D

Ráadásul tényleg van naptár része rubrikákkal. Az meg minek? A tyúkok írószerszámot ragadnak és előjegyzéseket csinálnak? Ezt most is megtehetik okostelefonjukkal, biztos van nekik hozzá brit készítésű app. Különben is, így netről le tudják warezelni a képeket, és megnéznek napi egy részt a Kukori és Kotkodából. Mindez pedig oda fog vezetni, hogy jól elszórakoznak, mindent csinálnak, csak nem tojnak.

1 Szabó Tamás Péter 2012. december 18. 12:14
Információ
X